דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • פוסטים אחרונים
  • תגיות
  • פופולרי
  • משתמשים
כיווץ
logo
  1. דף הבית
  2. על הפורום
  3. למה יש קטיגוריה כזאת?

למה יש קטיגוריה כזאת?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר על הפורום
4 פוסטים 3 כותבים 617 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ר מנותק
    ר מנותק
    רפאל 0
    כתב נערך לאחרונה על ידי

פתאום אני קולט שיש כאן קטיגוריה של בישול ואפייה.
    על שום מה? מה זה קשור לפורום?
    לא שיש לי בעיה, אני טוב מאוד בבישול ועוד יותר באפיה. אני סתם תמה איך זה קשור לפורום הזה...

אל תזלזל בשום דבר. אלקטרון הוא כל כך קטן, חלקיק של אטום. אבל הוא יכול לעשות כל כך הרבה.

תגובה 1 תגובה אחרונה
    5
    • Yossi ZahnY Yossi Zahn העביר נושא זה מ-בישול ואפיה
    • A מנותק
      A מנותק
      admin
      מנהלים
      כתב נערך לאחרונה על ידי admin

אז ככה...
      אני רואה קשר והשקה כלשהי בין "עשה זאת בעצמך" ל"בשל/אפה זאת בעצמך".
      כשאפשר לקנות הכל מוכן, מסלטים במעדניה ועד עוגות במאפיה, יש משהו מיוחד באלו שבוחרים להכין בעצמם. בדיוק כמו אנשי הDIY שמטפלים בעצמם בבעיות.
      בישול ואפיה דורשים בדיוק את אותם תכונות שמאפיינות את תחום הDIY שזה יצירתיות, פתרון בעיות טכניות, למידה מניסוי וטעייה, וסבלנות וכו'.
      גם בתחום זה יש שאלות כמו "למה הבצק לא פותח?", "למה הבשר יצא יבש", "איזה תבלין הכי מתאים?" - בדיוק כמו "איזה חומר הכי מתאים לאיטום?" או "איך מתקנים ברז נוזל?".
      ולבסוף, ואחרי כל התירוצים... אני אישית אוהב את התחום הזה, ואני חושב שקהילה של עושי-דברים-בעצמם יכולה להעשיר אחד את השני גם בתחום הזה.

זמין ב [email protected]

8 תגובה 1 תגובה אחרונה
      10
      • A admin

אז ככה...
        אני רואה קשר והשקה כלשהי בין "עשה זאת בעצמך" ל"בשל/אפה זאת בעצמך".
        כשאפשר לקנות הכל מוכן, מסלטים במעדניה ועד עוגות במאפיה, יש משהו מיוחד באלו שבוחרים להכין בעצמם. בדיוק כמו אנשי הDIY שמטפלים בעצמם בבעיות.
        בישול ואפיה דורשים בדיוק את אותם תכונות שמאפיינות את תחום הDIY שזה יצירתיות, פתרון בעיות טכניות, למידה מניסוי וטעייה, וסבלנות וכו'.
        גם בתחום זה יש שאלות כמו "למה הבצק לא פותח?", "למה הבשר יצא יבש", "איזה תבלין הכי מתאים?" - בדיוק כמו "איזה חומר הכי מתאים לאיטום?" או "איך מתקנים ברז נוזל?".
        ולבסוף, ואחרי כל התירוצים... אני אישית אוהב את התחום הזה, ואני חושב שקהילה של עושי-דברים-בעצמם יכולה להעשיר אחד את השני גם בתחום הזה.

8 מנותק
        8 מנותק
        87937
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@admin
        למרות הפוסט המנומק, אני חושב שקטגוריה של בישול ואפיה לא קשורה לפורום הזה כלל וזה גורם לאיבוד רציני של המיקוד של הפורום.

A תגובה 1 תגובה אחרונה
        -1
        • 8 87937

@admin
          למרות הפוסט המנומק, אני חושב שקטגוריה של בישול ואפיה לא קשורה לפורום הזה כלל וזה גורם לאיבוד רציני של המיקוד של הפורום.

A מנותק
          A מנותק
          admin
          מנהלים
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@87937 כתב בלמה יש קטיגוריה כזאת?:

@admin

אני לחלוטין מבין גם את הצד הזה, אבל לא בצורה ה"דרמטית" שאתה מציג אותה. אתן לדברים להתגלגל ואם נראה שבאמת זה גורם לבלגן. תמיד אפשר לטפל בזה.

זמין ב [email protected]

תגובה 1 תגובה אחרונה
          3
          תגובה
          • תגובה כנושא
          התחברו כדי לפרסם תגובה
          • מהישן לחדש
          • מהחדש לישן
          • הכי הרבה הצבעות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.