לד בחציבה או פרופיל? מה עדיף?
-
@aiib כמו שכתב @משה-מיארה זה אמור להיות טיח + קצת בבטון. מה שיותר מפריע לי זה השפכטל אחרי.. טרם התנסיתי בשפכטל בעניותי..
@משה-מיארה
א. 320 כולל שנאי ומשלוח, זה יקר מאוד?
ב. ניתן להניח את השנאי רחוק, נניח על ארון מטבח ולמשוך חוטים לתאורה? או שזה צריך להיות צמוד?
ד. אפשר הסבר קטן מה זה פס צבירה?
תודה רבה!@aiib כמו שכתב @משה-מיארה זה אמור להיות טיח + קצת בבטון. מה שיותר מפריע לי זה השפכטל אחרי.. טרם התנסיתי בשפכטל בעניותי..
ייתכן שאתה צודק, לא התנסתי. מרגיש לי קשה לחציבה וקשה לגמר יפה. אדרבה. תשכנע אותי בתוצאות יפות וקלות!
@משה-מיארה
א. 320 כולל שנאי ומשלוח, זה יקר מאוד?אני קניתי פרופיל לד (לגבס, רגיל לא 4 מ"מ) ב16 שקל למטר או 20 מקסימום, שנאי הזמנתי של חברה מאד טובה (MEANWELL) ב10 דולר לא כולל משלוח (עשיתי רכישה מרוכזת) וסרט לד של 5 מטר עלה לי בערך 30 שקל
ב. ניתן להניח את השנאי רחוק, נניח על ארון מטבח ולמשוך חוטים לתאורה? או שזה צריך להיות צמוד?
כמה שהלד שלך יותר ארוך אתה צריך להיות יותר צמוד. עקרונית הטענה אומרת ששנאי 24V יכול גם להחזיק 10 מטר כולל הלד וחוט מהשנאי.
פס צבירה זה פס מגנטי שאליו אתה מחבר גופי תאורה וניתן להחליף בקלות.
אפשר לעשות את זה חיצוני או שקוע בגבס. אין בזה 4 מ"מ למיטב ידיעתי...תודה רבה!
@משה-מיארה עקף אותי...
-
אם אתה חורץ עם סכין יפני ואז עושה עם פטישון בעדינות אז לא בטוח שתצטרך שפכטל, אבל צריך להיות מדויק..
לגבי א. סרט לד ברמה גבוהה אמור לעלות בארץ 50-70 ש"ח, פרופיל עולה 70 ש"ח ל3 מטר, שנאי עולה כ100 ש"ח סה"כ כ500 ש"ח.
ב. אין שום בעיה, רק צריך לעשות משהו עם האסתטיקה.
ג. פס צבירה הוא תעלה שבתוכה מכניסים מנורות, אפשר לשים כמה שרוצים וזה מתכוונן 360 מעלות. (השנאי נמצא בתוך כל מנורה).

-
אם אתה חורץ עם סכין יפני ואז עושה עם פטישון בעדינות אז לא בטוח שתצטרך שפכטל, אבל צריך להיות מדויק..
לגבי א. סרט לד ברמה גבוהה אמור לעלות בארץ 50-70 ש"ח, פרופיל עולה 70 ש"ח ל3 מטר, שנאי עולה כ100 ש"ח סה"כ כ500 ש"ח.
ב. אין שום בעיה, רק צריך לעשות משהו עם האסתטיקה.
ג. פס צבירה הוא תעלה שבתוכה מכניסים מנורות, אפשר לשים כמה שרוצים וזה מתכוונן 360 מעלות. (השנאי נמצא בתוך כל מנורה).

סגור על זה שמספיק לחרוץ עם סכין יפני? אני מנסה לדמיין את זה בעייני רוחי וזה לא כל כך הולך... אני יותר הייתי חושב בכיוון של דיסק... אבל זה גם עלול להרוס בקצוות...
-
סגור על זה שמספיק לחרוץ עם סכין יפני? אני מנסה לדמיין את זה בעייני רוחי וזה לא כל כך הולך... אני יותר הייתי חושב בכיוון של דיסק... אבל זה גם עלול להרוס בקצוות...
אני התקנתי בתקרת גבס, שמתי 2 סרגלי ברזל ארוכים (שאריות של פינות וכדו') חיברתי עם ברגים, סימנתי עם סכין ואז עשיתי עם מולטיטול.
התוצאה טובה אבל לא נקיה. השתמשתי בכנפיים כדי להסתיר.דיסק יתפרע לך בתקרה...
-
אני התקנתי בתקרת גבס, שמתי 2 סרגלי ברזל ארוכים (שאריות של פינות וכדו') חיברתי עם ברגים, סימנתי עם סכין ואז עשיתי עם מולטיטול.
התוצאה טובה אבל לא נקיה. השתמשתי בכנפיים כדי להסתיר.דיסק יתפרע לך בתקרה...
-
@aiib בגבס זה שונה לגמרי... ודיסק לא מתפרע יותר בתקרה מאשר בקירות אם מחזיקים אותו נכון מנסיון...
-
@aiib כמו שכתב @משה-מיארה זה אמור להיות טיח + קצת בבטון. מה שיותר מפריע לי זה השפכטל אחרי.. טרם התנסיתי בשפכטל בעניותי..
ייתכן שאתה צודק, לא התנסתי. מרגיש לי קשה לחציבה וקשה לגמר יפה. אדרבה. תשכנע אותי בתוצאות יפות וקלות!
@משה-מיארה
א. 320 כולל שנאי ומשלוח, זה יקר מאוד?אני קניתי פרופיל לד (לגבס, רגיל לא 4 מ"מ) ב16 שקל למטר או 20 מקסימום, שנאי הזמנתי של חברה מאד טובה (MEANWELL) ב10 דולר לא כולל משלוח (עשיתי רכישה מרוכזת) וסרט לד של 5 מטר עלה לי בערך 30 שקל
כמה שהלד שלך יותר ארוך אתה צריך להיות יותר צמוד. עקרונית הטענה אומרת ששנאי 24V יכול גם להחזיק 10 מטר כולל הלד וחוט מהשנאי.
פס צבירה זה פס מגנטי שאליו אתה מחבר גופי תאורה וניתן להחליף בקלות.
אפשר לעשות את זה חיצוני או שקוע בגבס. אין בזה 4 מ"מ למיטב ידיעתי...תודה רבה!
@משה-מיארה עקף אותי...
אני קניתי פרופיל לד (לגבס, רגיל לא 4 מ"מ) ב16 שקל למטר או 20 מקסימום, שנאי הזמנתי של חברה מאד טובה (MEANWELL) ב10 דולר לא כולל משלוח (עשיתי רכישה מרוכזת) וסרט לד של 5 מטר עלה לי בערך 30 שקל
יש מצב לקישורים?
זה נראה שהזמנת הכל, והתאים לך אחד לשני בלי תקלות..
אז אם אפשר מידע היכן קונים או קישורים.ומי שמכיר פרופיל לתקרה רגילה שיתאים להנ"ל אשמח לכיוון.
תודה על כל המידע, חבר'ה, אתם ממש אלופים!!
-
אני קניתי פרופיל לד (לגבס, רגיל לא 4 מ"מ) ב16 שקל למטר או 20 מקסימום, שנאי הזמנתי של חברה מאד טובה (MEANWELL) ב10 דולר לא כולל משלוח (עשיתי רכישה מרוכזת) וסרט לד של 5 מטר עלה לי בערך 30 שקל
יש מצב לקישורים?
זה נראה שהזמנת הכל, והתאים לך אחד לשני בלי תקלות..
אז אם אפשר מידע היכן קונים או קישורים.ומי שמכיר פרופיל לתקרה רגילה שיתאים להנ"ל אשמח לכיוון.
תודה על כל המידע, חבר'ה, אתם ממש אלופים!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות