בחירה של דיבל\בורג לתליית מדפים
-
יש לי מדף באורך 110 ס"מ שאני רוצה לתלות על קיר בלוקים (10), קצת ישן.
המדף נתלה ע"י 2 מחזיקי מדף (ר) עם 4 חורים כל אחד
אמור להחזיק בעיקר ספריםיש לי בעיה להחליט עם איזה דיבל\בורג להשתמש, קניתי ואני משתמש בעיקר בדיבל פלסטיק 7, אבל מתחיל להרגיש שזה לא חזק מספיק
רעיונות? עצות?
תודה
-
אמור להחזיק בעיקר ספריםיש לי בעיה להחליט עם איזה דיבל\בורג להשתמש, קניתי ואני משתמש בעיקר בדיבל פלסטיק 7, אבל מתחיל להרגיש שזה לא חזק מספיק
רעיונות? עצות?
תודה
-
רעיונות? עצות?
תודה
@ilan כתב בבחירה של דיבל\בורג לתליית מדפים:
אבל מתחיל להרגיש שזה לא חזק מספיק
אם הבנתי נכון יש לך נישה, היינו קיר בלוקים בכל צד ובין הקירות אתה רוצה לחבר מדף ברוחב מטר עם זויות?
האם יש גם קיר בגב או רק בצדדים?
למה אתה חושב שזה לא חזק מספיק?
מאיזה חומר עשוי המדף? -
רעיונות? עצות?
תודה
יש לי בעיה להחליט עם איזה דיבל\בורג להשתמש, קניתי ואני משתמש בעיקר בדיבל פלסטיק 7, אבל מתחיל להרגיש שזה לא חזק מספיק
רעיונות? עצות?לא עברתי על כל השרשור שציין @kasnik
אך לי המליצו להשתמש בדיבל 10 (עם בורג תואם- כמובן) -
אבל מתחיל להרגיש שזה לא חזק מספיק
אם הבנתי נכון יש לך נישה, היינו קיר בלוקים בכל צד ובין הקירות אתה רוצה לחבר מדף ברוחב מטר עם זויות?
האם יש גם קיר בגב או רק בצדדים?
למה אתה חושב שזה לא חזק מספיק?
מאיזה חומר עשוי המדף? -
@admin
לא נישה, מדף שיתלה בעזרת 2 מחזיקי מדף בצורת ר, יש קיר רק בגבהמדף מפלטת אורן 110X20
למה מהגיש שזה לא חזק מספיק? כי לא הצלחתי למצוא כמה משקל סוחב בערך כל סוג דיבל\בורג@ilan כתב בבחירה של דיבל\בורג לתליית מדפים:
@admin
לא נישה, מדף שיתלה בעזרת 2 מחזיקי מדף בצורת ר, יש קיר רק בגבהמדף מפלטת אורן 110X20
למה מהגיש שזה לא חזק מספיק? כי לא הצלחתי למצוא כמה משקל סוחב בערך כל סוג דיבל\בורגבגלל שהחיבור הוא רק מהגב יש מומנט די גבוה של "משיכה". זה שונה לגמרי מחיבור בנישה, ואכן דורש חיזוק משמעותי.
אתה צריך זוית עם חיזוק אלכסון כזה ודיבל איכותי לבלוקים, ראה כאן:
https://gulevy.co.il/product/זווית-למדף-משקל-כבד/
וכמובן מומלץ יותר מ2 זויות על רוחב מטר. -
@admin
למה מהגיש שזה לא חזק מספיק? כי לא הצלחתי למצוא כמה משקל סוחב בערך כל סוג דיבל\בורגבגלל שהחיבור הוא רק מהגב יש מומנט די גבוה של "משיכה". זה שונה לגמרי מחיבור בנישה, ואכן דורש חיזוק משמעותי.
https://gulevy.co.il/product/זווית-למדף-משקל-כבד/
וכמובן מומלץ יותר מ2 זויות על רוחב מטר.@admin כתב בבחירה של דיבל\בורג לתליית מדפים:
https://gulevy.co.il/product/זווית-למדף-משקל-כבד/זה הפיתרון שלך.
הזוויות האלו מגיעים עם צד ארוך וצד קצר (לא 'ר' אלא 'ך'). את הצד הארוך מחברים לקיר, והקצר אמור לכסות לכה"פ שני שליש מהמדף.
וגם, כפי שכתב @admin, הייתי מוסיף עוד זווית אחת (לכה"פ).