@עומר כתב בשיתוף | המדריך להכנת בשר :
מספר נוסף זה קיצוב בתוך ה-8. כלומר זה לא החלק במלואו אלא קיצוב מתוכו. בד"כ הכוונה לחלק משובח יותר.
קוראים לזה שריר בננות על שם הצורה שלו (או 8K אאל"ט)
@עומר כתב בשיתוף | המדריך להכנת בשר :
לא מתאים למרק.
דווקא כן
אתה מוזמן לטעום (מנסיון תלקק את האצבעות....)
@עומר כתב בשיתוף | המדריך להכנת בשר :
- מספר [5] צלי כתף
מתאים לצלייה בתנור אך עדיף לבשל בסיר.
יש לו פס של חלבון (לא שומן) באמצע, על אף שזה חלק מושבח לא כולם אוהבים
יש עוד מספר חלקים יקרים כמו פילה ונתח קצבים שממש טעימים אך ממש יקרים