איטום קולטן פגום
-
יש לי נזילה בתוך הקיר בקולטן, לכאורה חיבורים לא טובים, אבל אין יותר מדי מה לעשות כי בשביל לפרק את החיבורים ולחבר אותם מחדש צריך לפרק את כל הבניין...
הקבלן שם איזה חומר איטום בחיבור ומעל זה חתיכת צינור עם סופר 7 ומעל זה איזה סרט שחור/כסף
אני חושש שתקופה אחרי שיסגרו החיבורים לאט לאט יתרופפו והנזילה תחזור שוב ואז שוב נזקים בתוך הבית ושוב לפתוח מחדש.
השאלה היא האם זה פרקטיקה שתמיד עושים והיא יעילה או שזה פלסטר זמני שכמעט בוודאות לא יחזיק מעמד והפתרון הוא הלחמה או דברים טובים.
מצרף תמונות:

-
יש לי נזילה בתוך הקיר בקולטן, לכאורה חיבורים לא טובים, אבל אין יותר מדי מה לעשות כי בשביל לפרק את החיבורים ולחבר אותם מחדש צריך לפרק את כל הבניין...
הקבלן שם איזה חומר איטום בחיבור ומעל זה חתיכת צינור עם סופר 7 ומעל זה איזה סרט שחור/כסף
אני חושש שתקופה אחרי שיסגרו החיבורים לאט לאט יתרופפו והנזילה תחזור שוב ואז שוב נזקים בתוך הבית ושוב לפתוח מחדש.
השאלה היא האם זה פרקטיקה שתמיד עושים והיא יעילה או שזה פלסטר זמני שכמעט בוודאות לא יחזיק מעמד והפתרון הוא הלחמה או דברים טובים.
מצרף תמונות:

-
-
@משה-מיארה לבסוף חתכו את כל הצנרת והתיקנו חדשה.
אבל עדיין מטפטף... -
-
קוראים לחומר הזה סרט בוטילי והוא נועד לאיטום חיובי ולא שלילי, הכוונה שהוא אמור לאטום חדירת מים מהצד הכסוף שלו.
אתה מזהה את החומר הזה בתמונות למעלה?
כאילו הוא שם אותו הפוך?...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות