שואב אבק לא עובד
-
למען האמת - מצאתי אותו..
שואב של בוש, נראה מאוד טוב.. ואני מאוד צריך.
לקחתי, הכנסתי את השקע לתקע ולא עובד,
יש מה לנסות להחיות אותו? אין לי שום מושג למה הוא לא פועלאם מישהו יודע על בדיקה מסוימת או משהו שיגלה מה התקלה/פתרון האפשריים שעלולים להיות - אשמח מאוד לדעת!
תודה רבה
-
למען האמת - מצאתי אותו..
שואב של בוש, נראה מאוד טוב.. ואני מאוד צריך.
לקחתי, הכנסתי את השקע לתקע ולא עובד,
יש מה לנסות להחיות אותו? אין לי שום מושג למה הוא לא פועלאם מישהו יודע על בדיקה מסוימת או משהו שיגלה מה התקלה/פתרון האפשריים שעלולים להיות - אשמח מאוד לדעת!
תודה רבה
-
קודם כל - פירוק החלקים שמכסים את כל מה שקורה בפנים.
משם, לבדוק בפנים האם יש חוטים מנותקים?האם אתה רואה משהו שבור?
כך תתקדם הלאה, תפתח עוד ועוד. רק אל תשכח איך כל חלק היה ועם איזה בורג.אם מדובר במנוע פחמים, יכול גם להיות פחמים שנגמרו.
זה משהו שנמצא בשני צידי הרוטור - 'גליל' כזה מברזל (מלא רצועות ברזל מחוברות לגליל. אולי התמונה הזאת תעזור לך), כך שכאשר הרוטור מסתובב, הפחמים שקבועים למקומם נוגעים בכל רגע ברצועה אחרת. עם הזמן הפחמים משתפשפים, וקורה שהם נגמרים.
זה משהו לא יקר לתקן, במעבדות חשמל (או לבד, אבל צריך את הפחמים). -
קודם כל - פירוק החלקים שמכסים את כל מה שקורה בפנים.
משם, לבדוק בפנים האם יש חוטים מנותקים?האם אתה רואה משהו שבור?
כך תתקדם הלאה, תפתח עוד ועוד. רק אל תשכח איך כל חלק היה ועם איזה בורג.אם מדובר במנוע פחמים, יכול גם להיות פחמים שנגמרו.
זה משהו שנמצא בשני צידי הרוטור - 'גליל' כזה מברזל (מלא רצועות ברזל מחוברות לגליל. אולי התמונה הזאת תעזור לך), כך שכאשר הרוטור מסתובב, הפחמים שקבועים למקומם נוגעים בכל רגע ברצועה אחרת. עם הזמן הפחמים משתפשפים, וקורה שהם נגמרים.
זה משהו לא יקר לתקן, במעבדות חשמל (או לבד, אבל צריך את הפחמים). -
@רפאל-0 כתב בשואב אבק לא עובד:
אם מדובר במנוע פחמים, יכול גם להיות פחמים שנגמרו.
פחמים שנגמרו גורם שהמכשיר לא יידלק בכלל?
-
@aiib כתב בשואב אבק לא עובד:
פגמים שנגמרו גורם שהמכשיר לא יידלק בכלל?
אם אתה מתכוון פחמים אז כן מנוע שעובד עם פחמים לא יכול לעבוד בלעדיהם
@אלע-ס-גוט כתב בשואב אבק לא עובד:
פחמים כמובן.
לא עובד לא נדלק- אין פעולה חשמלית או שהוא פשוט לא מסתובב? (מאמין שגם אם הפחמים נגמרו אורך זמן עד שזה מפסיק לעבוד לגמרי) -
@אלע-ס-גוט כתב בשואב אבק לא עובד:
פחמים כמובן.
לא עובד לא נדלק- אין פעולה חשמלית או שהוא פשוט לא מסתובב? (מאמין שגם אם הפחמים נגמרו אורך זמן עד שזה מפסיק לעבוד לגמרי) -
@aiib לא לגמרי מבין את כוונתך.
אבל כפי ש@אלע-ס-גוט כתב, בלי פחמים המנוע לא מסתובב, ולא אמור להיות שום פעולה.
אבל אם נניח יש לך צג או משהו חשמלי אחר שאינו קשור למנוע שמסתובב, זה כן אמור לעבוד. אבל בד"כ בשואב אבק אין כלום, רק כפתור הפעלה וכיבוי.