ידיות דלתות מתפרקות
-
@משה כתב בידיות דלתות מתפרקות:
@aiib
לא
בדרך כלל בכל המנעולים יש חורים בשביל להעביר בורגגם בכאלו של רב בריח (פנים)
@aiib כתב בידיות דלתות מתפרקות:
גם בכאלו של רב בריח (פנים)
היתה לי בעיה דומה בעבר.
מה שהתברר לי זה שברוב הצילינדרים יש 2 חורים אחד בימין ושמאל, ומולם צריך להיות במסגרת של הידית 2 חורים מקבילים, ואז יש ברגים שנכנסים דוך (כמו צינור דקיק שמושחל מצד לצד וברגים קטנים שתופסים אותו בשני הצדדים), זה גורם שכשיפתחו את הידית לא יופעל לחץ על הפולימר שרגיש לזה אלא על המוט הזה.
מנסיוני עדיף חוץ מזה גם להבריג את הברגים הרגילים לדלת.
כל זה מדובר במסגרת שיש בה 5 חורים.
יש כאן סרטון שמסביר את זה ויזואלית.
ממש לא מורכב, בהצלחה! -
היתה לי בעיה דומה בעבר.
מה שהתברר לי זה שברוב הצילינדרים יש 2 חורים אחד בימין ושמאל, ומולם צריך להיות במסגרת של הידית 2 חורים מקבילים, ואז יש ברגים שנכנסים דוך (כמו צינור דקיק שמושחל מצד לצד וברגים קטנים שתופסים אותו בשני הצדדים), זה גורם שכשיפתחו את הידית לא יופעל לחץ על הפולימר שרגיש לזה אלא על המוט הזה.
ממש לא מורכב, בהצלחה!@יורם-בוסקילה כתב בידיות דלתות מתפרקות:
מה שהתברר לי זה שברוב הצילינדרים יש 2 חורים אחד בימין ושמאל, ומולם צריך להיות במסגרת של הידית 2 חורים מקבילים,
זה לכאורה אמור להיות הפתרון
אבל לא בטוח שגם בצילנדר של רב בריח יש את החורים האלו ושהם במקביל לחורים שבידיות. -
היתה לי בעיה דומה בעבר.
ממש לא מורכב, בהצלחה!@יורם-בוסקילה את הברגי ״דוך״ האלה קונים בכל טמבור?
-
@משה-מיארה מה השם הרשמי של זה?
-
בורג דוך לחיזוק רוזטות של דלתות, או "בורג דוך".
-
זה נראה שיש מקום לברגים ציריך לראות את הדלת -
זה נראה שיש מקום לברגים ציריך לראות את הדלת@לויק-טורנהיים אפ כבר בעיגולים העליונים (למטה זה המנעול)
מה יש לראות בדלת? -
@לויק-טורנהיים אפ כבר בעיגולים העליונים (למטה זה המנעול)
מה יש לראות בדלת?@aiib הוא כתב שהמתקין אמר לו שאי אפשר. אז בידית יש חורים (סליחה על הטעות) אבל בדלת...
-
@aiib הוא כתב שהמתקין אמר לו שאי אפשר. אז בידית יש חורים (סליחה על הטעות) אבל בדלת...
@לויק-טורנהיים כתב בידיות דלתות מתפרקות:
@aiib הוא כתב שהמתקין אמר לו שאי אפשר. אז בידית יש חורים (סליחה על הטעות) אבל בדלת...
אני פותח השרשור...
עדיין לא הבנתי את כוונתך. -
בדלת עושים חורים עם מקדח מתאים אחרי סימון נכון, הדלת לא אמורה להתאים זה אוניברסלי.
לכן הוא שאל איך נראית הדלת כי אולי עשו למקום של הידית חורים גדולים בטעות...@משה-מיארה כתב בידיות דלתות מתפרקות:
בדלת עושים חורים עם מקדח מתאים אחרי סימון נכון, הדלת לא אמורה להתאים זה אוניברסלי.
לכן הוא שאל איך נראית הדלת כי אולי עשו למקום של הידית חורים גדולים בטעות...ואיך עושים את הסימון שיהיה נכון ?
פעם התחשק לי לעשות גם אותו הדבר בידיות מתפרקות אבל אני לא יכול לדעת איפה החורים -
אתה שם את כל הידית רק בלי ההברגה שמכסה את הברגים,
בודק שהחורים של הברגי דוך ישרים במאוזן ומסמן את החורים עם עט צר ואז קודח עם מקדח ארוך מספיק עד הצד השני.
יש להקפיד שקידוח יהיה מפולס לגמרי, אם קשה- אפשר לסמן גם מהצד השני אותו דבר ולחבר.@משה-מיארה כתב בידיות דלתות מתפרקות:
אתה שם את כל הידית רק בלי ההברגה שמכסה את הברגים,
בודק שהחורים של הברגי דוך ישרים במאוזן ומסמן את החורים עם עט צר ואז קודח עם מקדח ארוך מספיק עד הצד השני.
יש להקפיד שקידוח יהיה מפולס לגמרי, אם קשה- אפשר לסמן גם מהצד השני אותו דבר ולחבר.ומאיפה אני יודע שהחורים של הידית תואמים לחורים של המנעול ? (כוונתי לחורים במנעול הפנימי ליד החור של הידית)
-
@משה-מיארה כתב בידיות דלתות מתפרקות:
אם הידית יושבת ישר אז החורים תואמים
זה תלוי איפה נמצא החורים של הידית...
-
@משה-מיארה כתב בידיות דלתות מתפרקות:
אם הידית יושבת ישר אז החורים תואמים
-
לא כ"כ הבנתי מה אתה מתכוון.
יש לברגי דוך רק שני חורים בידית, הם שונים מכל השאר שהם לברגים קטנים.@משה-מיארה כתב בידיות דלתות מתפרקות:
יש לברגי דוך רק שני חורים בידית, הם שונים מכל השאר שהם לברגים קטנים
במקרה שלי כל חורי הברגים הם באותו הגודל. אני לא רואה סיבה גם שהם יהיו גדולים יותר כי גם הברגי דוך לא גדולים מדי. (גם בסרטון שהעלו כאן החורים האלו שימשו לברגים קטנים ובהם הוא הכניס ברגי דוך)
אבל אולי באמת אצלי זה לא מתאים?