א"א להשלים את ההרשמה לפורום
-
על כל כתובת מייל שמכניסים מופיע שהמייל לא תקין
סתם מסקרן אותי - איך אפשר לבדוק אימייל? או שזה רק בודק שהתבנית תקינה וא"כ למה אין ולידציה מיד בתוך האינפוט
@מאיר
הוספתי לפני כמה ימים אימות לתקינות כתובת המייל כדי למנוע הזנת כתובות לא תקינות (בטעות או בכוונה) בתהליך ההרשמה. מכיוון שלא מעט נרשמו עם כתובות שגויות, זה גרם לשרת המיילים לנסות לשלוח הודעות אימות שוב ושוב לכתובות שלא קיימות וזה הפריע לי.אחרי 3 נסיונות הרשמה עם כתובות לא תקינות מאותה כתובת IP, הכתובת נחסמת לשעה אחת ולא ניתן להירשם ממנה כדי למנוע שימוש לרעה בשירות אימות כתובות המייל.
השאלה: האם אתה בדקת עם כתובת מייל תקינה על ההתחלה, או שניסית ישר בכוונה או בטעות עם כתובות לא תקינות (מעל 3..)?
-
@מאיר
הוספתי לפני כמה ימים אימות לתקינות כתובת המייל כדי למנוע הזנת כתובות לא תקינות (בטעות או בכוונה) בתהליך ההרשמה. מכיוון שלא מעט נרשמו עם כתובות שגויות, זה גרם לשרת המיילים לנסות לשלוח הודעות אימות שוב ושוב לכתובות שלא קיימות וזה הפריע לי.אחרי 3 נסיונות הרשמה עם כתובות לא תקינות מאותה כתובת IP, הכתובת נחסמת לשעה אחת ולא ניתן להירשם ממנה כדי למנוע שימוש לרעה בשירות אימות כתובות המייל.
השאלה: האם אתה בדקת עם כתובת מייל תקינה על ההתחלה, או שניסית ישר בכוונה או בטעות עם כתובות לא תקינות (מעל 3..)?
-
-
@מאיר
ניסיתי להירשם עם הכתובת הזו ואימות המייל עבר בהצלחה (מחקתי את המשתמש כמובן אז אפשר להירשם שוב עם המייל הזה). אני רואה גם משתמשים נוספים שנרשמו ואימתו את כתובת המייל שלהם בהצלחה.
כך שכנראה זו הייתה תקלה זמנית באימות המיילים, וכיוןן שניסית לא מעט פעמים אחר כך שוב, אולי בסוף זה גרם לחסימה סופית.
מציע שתנסה שוב בעוד שעה + או מחר. אשמח שתעדכן.
בתודה וסליחה