דפנות בייצור עצמי
-
אני שוקל להכין דפנות צרות וארוכות, צרות כדי שיהיה קל לסחיבה ולמעבר בחדר מדרגות, ככה שכדאי כמה שיותר צר... וארוכות באורך של כ3 מטר כי זה גובה הסוכה שאני רוצה.
- האם בכלל אפשר ליצור כאלו? (אין סיבה שלא... מקסימום מחלקים את הדיקט ל2... צודק?)
- האם יהיה לי חסכון גדול לעשות אותם בעצמי?
- איזה מכשור אני צריך, יש לי ג'קסון ומסור עגול, זה מספיק? איך אני מחבר את הדיקט לקרשים? מספיק ברגים? או שצריך מהדק וכדו'?
- איפה מומלץ וזול לקנות בירושלים?
תודה
-
- בהחלט אפשרי, דיקט רגיל הוא באורך 2.44, מסתבר שיש ארוכים יותר, אבל תצטרך כנראה בהזמנה אישית. חשוב לשמור על יישור מדויק ל90 מעלות בפרט כשאתה מחבר 2 דיקטים (אם תשתמש בדיקט סטנדרטי).
- מסתבר שאין להשיג כאלו שלא בהזמנה מיוחדת..
- זה בהחלט מספיק. דיקט לקרשים הכי מהיר עם סיכות אבל גם ברגים טוב (אם אתה משקיען תשתמש עם מקדח שקען), לתוספת חיזוק כדאי למרוח גם דבק נגרים (או דבק פלסטיק פשוט) על כל האיזור.
-
יש דברים כאלו, אהל הדיקטים יקרים יותר.
גם בגבהים כאלו מומלץ להשתש בקורות 5*5, ולא בלייסטים הרגילים. -
יש דברים כאלו, אהל הדיקטים יקרים יותר.
גם בגבהים כאלו מומלץ להשתש בקורות 5*5, ולא בלייסטים הרגילים. -
@aiib לנו יש דפנות בגובה 3 מ'
הקרשים הם של 5x7 -
@aiib לנו יש דפנות בגובה 3 מ'
הקרשים הם של 5x7לנו יש דפנות בגובה 3 מ'
הקרשים הם של 5x7כאלו קרשים כבר הופכים את הדפנות לממש כבידות ולא נוחות לשימוש ואחסנה.
האמת היא שעד היום אלתרתי וחיברתי 2 דפנות אחת על השניה וחיברתי אותם או עם קרש אחד מאחורה או בלי חיבור ופשוט חיברתי כל דופן עם אזיקון לגדר ברזל.
מרגיש לי קצת הגזמה העובי של הקרשים, לא?!
-
לנו יש דפנות בגובה 3 מ'
הקרשים הם של 5x7כאלו קרשים כבר הופכים את הדפנות לממש כבידות ולא נוחות לשימוש ואחסנה.
האמת היא שעד היום אלתרתי וחיברתי 2 דפנות אחת על השניה וחיברתי אותם או עם קרש אחד מאחורה או בלי חיבור ופשוט חיברתי כל דופן עם אזיקון לגדר ברזל.
מרגיש לי קצת הגזמה העובי של הקרשים, לא?!
@aiib לי לא מפריע המשקל
יכול להיות שלאחרים זה יהיה כבד
לאחסון יש לי פתרון אצלי במחסן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות