איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?
-
אני צריך מכשיר שיוכל לנקות לי רצפה מלוכלכת ולא רצפה נקייה...
מישהו טען לי שאיי רובוט יותר טוב בזה מהשואב שוטף, אך מאידך לגיסי יש איי רובוט והוא אמר לי שזה מנקה רק רצפות נקיות
וכן ראיתי שיש המון סוגי איי רובוט מהם מאוד זוליםאז מי יכול לעשת לי סדר בנידון?
מה באמת יותר טוב משניהם? ואיזה דגם?אשמח למישהו שיגיד מידע וניסיון
-
מישהו טען לי שאיי רובוט יותר טוב בזה מהשואב שוטף, אך מאידך לגיסי יש איי רובוט והוא אמר לי שזה מנקה רק רצפות נקיות
-
קצת סדר בדברים:
קודם כל, דיוק במושגים: "איי רובוט" הוא רק שם של מותג ולא סוג המכשיר. ההתלבטות האמיתית שלך היא כנראה בין שואב שוטף רובוטי שזה מכשיר אוטומטי שעושה הכל לבד לבין שואב שוטף אלחוטי/עומד כמו "טינקו" למשל, שאתה צריך להפעיל ולטייל איתו ברחבי הבית.
מה שגיסך אמר נכון אולי לדגמים ישנים/זולים. הדגמים הרובוטיים החדשים והטובים יודעים להתמודד גם עם לכלוך רציני.
אני מכיר מישהו שמשתמש על בסיס קבוע בשואב שוטף רובוטי מדגם MOVA Z60. וזה פשוט עושה עבודה מעולה.
ויש את האתר המעניין הבא עם מלא מידע בתחום:
https://mashvim.com/ -
@שמואל-ש. לאחרונה קצת חקרתי את הנושא מהסיבה הפשוטה שיש לי את אותה ההתלבטות כעת... בע"ה אשתדל לפרסם מחר פוסט מסודר מהידע שצברתי בעניין...
-
מצטרף...
אני הייתי שמח על חברה שנותנת אפשרות לקחת לניסיון. אפילו בתשלום מסויים.
אני רוצה לראות איך זה משתלב לי עם הבית שלי ולא רוצה להשקיע 5,000 ש"ח ואז לראות שזה לא שווה לי.מה שהכי מפריע לי שמאחורי הדלתות אני אצטרך לנקות ידני...
סתם.. זה החיים... אבל חשוב לי לראות שהוא באמת משתלט על הבית ומנקה באמת ולא מורח לכלוך כמו בסופר... -
@שמואל-ש. לאחרונה קצת חקרתי את הנושא מהסיבה הפשוטה שיש לי את אותה ההתלבטות כעת... בע"ה אשתדל לפרסם מחר פוסט מסודר מהידע שצברתי בעניין...
כמעט ולא שמתי מישהו שלא מרוצה, בתכלס זה מוצר מדהים, במיוחד הרובוטי ולכן הוא מרשים מיידית. אבל כשמתחילים לחפור אז המידע נהיה קצת יותר מסובך: "חייבים מאד לתחזק אותו, אם לא הוא מסריח/לא מנקה" "חייבים להשקיע בחומרים מתאימים" צריך לשפוך מים רותחים קודם על כתמים" "לפעמים צריך לעבור פעמיים" "זה לא מחליף ספונג'ה שבועית" וכו' וכו' וכו'...
השאלה האמיתית היא האם יש מוצר שחוסך את כל האמירות האלו...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות