תיקון והלחמת כבלים של פלטת שבת
-
יש מישהו?
אני צריך לתקן פלטת שבת שנקרע החוטים איך אני מחבר חזרה?
ואם צריך ראש לחיצה איפה משיגים?
בתודה מראש -
@פיתוח-אישי
תחפש מלחם בעלי עם כמה שיותר WAAT אפילו ב30 ש"ח בכללי חברת "מכונאי " (כך זה בעברית) יש להם סמל של איש כחול מאוד מומלציםלגבי פלטה של שבת השאלה מה נקרע אולי זה בכלל עם שוקולד
וראש לחיצה אפשר במקום עם פלייר
-
מה שנקרע הוא החיבור לנעלי כבל
רציתי להלחים לנעל הקיימת אבל אני מפחד שלא יחזיק מעמד...
השאלה איפה אני משיג נעל כבל חדש ואיך אני מחבר לחוט
תודה -
A admin העביר נושא זה מ-ארגז כלי העבודה
-
אין טעם להלחים , ההלחמה תיפול בחימום הראשון.
יש נעלי כבל מתאימות בטמבוריות גדולות יחסית, כדאי לבוא עם הנעל הקודמת כדי לדעת גודל של החור ושל הטבעת סביבו.
אבל מנסיוני ההשקעה בפלטה לא כל כך שווה.
שים לב שצריך להחזיק את הברגים משני הצדדים (גם מתוך הפלטה וגם מהמקום של החוטים של הכבל) אחרת סלילי הגופי חימום יסתובבו ויהרסו בהברגה
בהצלחה! -
אין טעם להלחים , ההלחמה תיפול בחימום הראשון.
יש נעלי כבל מתאימות בטמבוריות גדולות יחסית, כדאי לבוא עם הנעל הקודמת כדי לדעת גודל של החור ושל הטבעת סביבו.
אבל מנסיוני ההשקעה בפלטה לא כל כך שווה.
שים לב שצריך להחזיק את הברגים משני הצדדים (גם מתוך הפלטה וגם מהמקום של החוטים של הכבל) אחרת סלילי הגופי חימום יסתובבו ויהרסו בהברגה
בהצלחה! -
נראה לי ש @שטיגליץ התכוון שאתה מבריג את הברגים אתה צריך להחזיק את שני הצדדים שלא יסתובבו לך ביחד עם ההברגה שאם הגוף חימום
מתקפל הוא יכול לההרסוגם מה שהוא כתב שהלחמה לא תחזיק אני גם סובר כמוהו הלחמה בבדיל מתאימה רק לחוטים דקים עם סיבים ולא לדברים גסים זה לא נתפס טוב וגם בדיל סטנדרט נמס באזור 200 מעלות שהפלטה קורבה לזה מאוד
-
אשמח להמלצה על משהו איכותי אפילו יקר אבל טוב
גם פה בארץ ולאו דווקא מעלי
איזה חנות מוכרת את שאר האביזרים בדיל דבק ועוד
בתודה מראש@פיתוח-אישי באתי לכתוב רעיונות איך לחבר וכד'
אבל במחשבה שנייה רק תדמיין שיש לך אורחים (או אפי' בלי...) ובליל שבת משהו השתחרר שם...
גם אם ב"ה לא נגרמה שריפה
וגם אם אפי' החשמל בבית לא נפל
אבל הטשולנט.....זה מזכיר לי שהייתי באושר עד והיו שם מבצעים ממש מטורפים על פלטת שבת של חברת טאגו או משהו כזה
כבר העמסתי את הפלטה בעגלה ואז שאלתי את עצמי האם ההפרש בין זה לפלטה נורמלית שווה אפי' שבת אחת שהפלטה תתקלקל... -
התכוונתי שהברגים מצד אחד

מחוברים בצד שני לגופי חימום עם אומים
ואם אתה פותח אותם בצד של ההברגה במקום לסובב את האומים בצד השני ולהחזיק את ההברגה - גופי החימום יהרסו.
התמונות זמינות לי כי בעבר רציתי לעשות מדריך על פלטה עד שהבנתי שזה רק יצער אנשים שינסו ולא יצליחו אז ויתרתי...
בהצלחה -
התכוונתי שהברגים מצד אחד

מחוברים בצד שני לגופי חימום עם אומים
ואם אתה פותח אותם בצד של ההברגה במקום לסובב את האומים בצד השני ולהחזיק את ההברגה - גופי החימום יהרסו.
התמונות זמינות לי כי בעבר רציתי לעשות מדריך על פלטה עד שהבנתי שזה רק יצער אנשים שינסו ולא יצליחו אז ויתרתי...
בהצלחהואם אתה פותח אותם בצד של ההברגה בלי להחזיק את האומים בצד השני - גופי החימום יהרסו.
קודם כל תודה על המענה המופרט
באמת הבעיה אצלי זה שפשוט השתחרר הבורג
וזה נורא מעצבן כי זה כבר פעם שניה או שלישית עם אותה בעיה שנראית פשוט רק ענין של הברגה
אבל למעיישה לא מצליח לתקן ואז צריך לקנות חדש
מה שכתבת שיהרס הגוף חימום למה? -
ואם אתה פותח אותם בצד של ההברגה בלי להחזיק את האומים בצד השני - גופי החימום יהרסו.
קודם כל תודה על המענה המופרט
באמת הבעיה אצלי זה שפשוט השתחרר הבורג
וזה נורא מעצבן כי זה כבר פעם שניה או שלישית עם אותה בעיה שנראית פשוט רק ענין של הברגה
אבל למעיישה לא מצליח לתקן ואז צריך לקנות חדש
מה שכתבת שיהרס הגוף חימום למה?@פיתוח-אישי
צריך לשים דבק על הבורג כמו בתמונות שהבאתי לעיל, יש דבקים של 250 מעלות אדום וגם 500 מעלות שחור.
אם מסובבים את הבורג מצד ההברגה הסליל של הגוף חימום מסתובב סביב הבורג ונהרס, לכן צריך לסובב את האומים ולהחזיק את ההברגה מהצד השני. (לא כמו שכתבתי לעיל להחזיק את האומים ולסובב את ההברגה, זה טעות, תיקנתי)
בהצלחה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות