הצעות לייעול הפורום
-
תודה על ההצעות וההשקעה:
א. ברגע שהכל מרוכז ב"על הפורום" זה פחות מפריע לי, ואולי אפילו מועיל ככה כל משהו שצריך שיפור/טיפול נמצא בנפרד ואני משאיר את הנושא כלא נקרא ו"סוגר את הפניה" לאחר הטיפול, כשהכל מרוכז בשרשור אחד, דברים יכולים להיעלם.
ב. רעיון מעולה, אבל הייתי ממתין איתו קצת שהפורום יתגבש יותר ויהיו מספיק מומחים או שהם ישנם? בינתיים הפורום יחסית רדום. בא נחכה קצת...
ג. לא הבנתי את השאלה/הערה.
ד. אנסה לבדוק.
ה. לא הבנתי..
ו. למה זה נחוץ? זה לא פתח להטרדות מסוגים שונים ומשונים? מי שרוצה/אין לו בעיה שיצרו איתו קשר בפרטי יכול תמיד לשים מייל בחתימה או בפרופיל. כמובן אני לא סגור על זה סופית אבל זה הדעה שלי כרגע, מי שרוצה שהצ'אטים יהיו פעילים יצטרך לשכנע אותי בנחיצות/יעילות שלהם.@admin
ב. חלקם נמצאים, מה גם שזה מדרבן אנשים לבוא ולענות. עיין ערך תגית 'מומחה' בפורום ימות.ג. בהודעה למטה יש לך אפשרות לשים תגיות, יש רשימה של תגיות?
ה. כשלוחצים על הלשונית של הקטגוריות זה מביא לדף הבית של הפורום, לא יותר מתאים פשוט לקרוא לזה דף הבית?
ו. זה הרבה יותר מורכב ממה שנראה לך, אני אוכל להסביר לך את זה בפרטי...
-
@admin
ב. חלקם נמצאים, מה גם שזה מדרבן אנשים לבוא ולענות. עיין ערך תגית 'מומחה' בפורום ימות.ג. בהודעה למטה יש לך אפשרות לשים תגיות, יש רשימה של תגיות?
ה. כשלוחצים על הלשונית של הקטגוריות זה מביא לדף הבית של הפורום, לא יותר מתאים פשוט לקרוא לזה דף הבית?
ו. זה הרבה יותר מורכב ממה שנראה לך, אני אוכל להסביר לך את זה בפרטי...
-
@kasnik
ג. אין רשימה קבועה, אפשר ליצור, רושמים שם של תגית כלשהי ובסיום פסיק וזה גורם לתגית להישמר.
ה. אכן. אתקן.
ו. מוזמן לפנות אליי במייל שבחתימה. -
-
לדעתי צריך להוסיף עוד אשכולות
כמו אינסטלציה
תקשורת
מצלמות אבטחה
ריתוך
הדבקת פרקטים
וחיפוים פולימרים -
@מאיר כתב בהצעות לייעול הפורום:
@יוסף-Z כתב בהצעות לייעול הפורום:
גינון וצמחים
@יוסף-Z כתב בהצעות לייעול הפורום:
כמו אינסטלציה
תקשורת
מצלמות אבטחה
ריתוך
הדבקת פרקטים
וחיפוים פולימריםהכוונה להדרכות? כל מי שנדבה ליבו מוזמן לתרום מנסיונו לציבור. אני משתדל לכתוב מדריכים בהתאם לזמן פנוי ולידע... זה לוקח לא מעט זמן...
יש קטגוריות מתאימות לכל נושא ממה שרשמתם. -
@היפ-הופ כתב בהצעות לייעול הפורום:
אולי להוסיף פינה של עדכוני שירים... (או שזה חפר שיש ת זה כימעט בכל פורום)
תודה על ההצעה. אבל אני חייב להבהיר! הפורום הזה מתמקד במטרה מאוד ספציפית - להיות פלטפורמה מקצועית לנושאי עשה זאת בעצמך ב-ל-ב-ד.
אני שומר על המיקוד הזה בכוונה כדי לשמור על איכות התוכן והרלוונטיות של הפורום למתעניינים בתחום. לנושאים אחרים, כמו עדכוני שירים, יש הרבה פורומים נפלאים אחרים. -
@בחור-נחמד כתב בהצעות לייעול הפורום:
למה אין אופציה לחיפוש לפי מילים ???
או שיש ואני לא שמתי לב ?טופל.
-
@בחור-נחמד כתב בהצעות לייעול הפורום:
למה אין אופציה לחיפוש לפי מילים ???
או שיש ואני לא שמתי לב ?טופל.
-
-
א. ע''מ שלא יהיה סתם מלא שרשורים על כל ההצעות, שזה דבר שלפעמים מציק.
עלה לי מחשבה שיעשו את זה כאן בשרשור ע''מ שלא למלאות סתם ת'פורום במלא נושאים,
@admin מה דעתך?אם היא חיובית, אולי תנעץ את הפוסט למעלה
ב. אני ממליץ לעשות קבוצות כמו שיש לדוג' בפורום המוזיקאי על כל מיני סוגי התמחויות, כך שליד כל אחד בעצם מופיע במה הוא 'מייבין' כך שאם הוא מייעץ משהו, זה יהיה יותר 'בר סמכא'
(וכך גם אפשר לתייג את הקבוצה שמתמחה בנושא זה- נתון לשיקלול האם זה שווה, כי זה יכול להטריד)אני אישית למשל מתמחה בחשמל, תחזוקה בניה קלה וכד' אבל ממש לא מבין בעיצוב
כך שאם אני ייעץ למישהו משהו בעיצוב הוא ידע שסתם כאב לי הבטןג. מהם התגיות?
ד. מה עם העדכון של האימוג'ים ליותר עדכניים?
ה. לא יותר מתאים לקרוא לשנות הזו 'דף הבית'?
ו. פלטפורמת הצ'אטים אמורה להיפתח?
-
@kasnik כתב בהצעות לייעול הפורום:
@kasnik כתב בהצעות לייעול הפורום:
ד. מה עם העדכון של האימוג'ים ליותר עדכניים?
מה עם זה?
יצא משהו?מה הכוונה 'יותר עדכניים'? אתה יכול להביא דוגמא/לפרט? הם נראים מעולה בעיניי.