התקנת עמדת טעינה ביתית לרכב חשמלי
-
-
-
גודל המא"ז נקבע לפי המוליכים, לא לפי הצריכה.
מא"ז 16 למוליכים 4, ומא"ז 32 למוליכים 6.זה ודאי,
השאלה שלי הייתה האם יש עדיפות למא"ז 32 גם למוליכים 4 בגלל העומס של ה16 אמפר קבוע. (ועל זה אני כבר מבין מתשובתך שאין צורך כי מספיק ה4 במקום 2.5)בכל אופן לכאורה נכון יותר לשלם עוד קצת על הכבל ולמשוך של 6 כדי להשאיר אופציה עתידית ל32 לרכב שכן מקבל 22 kw
תודה לכל המשיבים המקצועיים!
-
בדיוק התכתבתי השבוע עם מישהו על עמדות זולות.
להלן כמה קישורים ששלחתי לו, אין לי שום אחריות או מידע בנוגע לאיכותם.
עמדות טעינה מזוז
עמדה EV
עמדה בי צ'ארג'
עמדה בי צ'ארג' 2
עמדה אפקון -
חסד כתב:
אני יודע שיש את המטען הזה באושר עד סניף גבעת שאול בירושלים (נכון לאתמול, בהמשך היום אדע נכון להיום..)
שלחתי היום חבר לסניף בגב"ש לקנות לי. ולצערי נגמרו שם המטענים,
אם יש למישהו עדכון על סניף אחר שיש את זה אשמח מאד לדעת.תודה!
-
בהמשך לשאלותי כאן אשמח לקבל מענה מהמומחים:
מדדתי את המרחק מהלוח למיקום העמדה המתוכננת, מדובר על מרחק של 37 מטר.
אני חושב להביא עמדה עם הספק של עד 22KW,
ואני מעוניין להשתמש בפונקציה של חשמל מהרכב לבית בשבת במקום הגנרטור- האם בשביל זה אמור להספיק לי כבל 6 ממ"ר או שצריך לזה כבר 10 ממ"ר
- מא"ז 32 מספיק גם לכבל 10, נכון?
- אדגיש שלהתקנת מערכת כזו בוודאי שאביא חשמלאי שמתמחה בזה אני שואל כאן בעיקר כדי לחשב עלויות, אני מעדיף לעשות לבד מה שאני כן יכול
- האם כלקוח פרטי אני יכול להשיג כבלים במחיר זול יותר מארכה?
- אם כבר מדברים על המערכת לשבת/לגיבוי, האם אכן מדובר בפטנט או מערכת מיוחדת? או שזה משהו פשוט שכל חשמלאי יכול להביא כמה רכיבים ולהתקין ובכך אחסוך בעלויות (בחברה לוקחים על המערכת עצמה כ4 אל"A לפני התקנה)
-
בהמשך לשאלותי כאן אשמח לקבל מענה מהמומחים:
מדדתי את המרחק מהלוח למיקום העמדה המתוכננת, מדובר על מרחק של 37 מטר.
אני חושב להביא עמדה עם הספק של עד 22KW,
ואני מעוניין להשתמש בפונקציה של חשמל מהרכב לבית בשבת במקום הגנרטור- האם בשביל זה אמור להספיק לי כבל 6 ממ"ר או שצריך לזה כבר 10 ממ"ר
- מא"ז 32 מספיק גם לכבל 10, נכון?
- אדגיש שלהתקנת מערכת כזו בוודאי שאביא חשמלאי שמתמחה בזה אני שואל כאן בעיקר כדי לחשב עלויות, אני מעדיף לעשות לבד מה שאני כן יכול
- האם כלקוח פרטי אני יכול להשיג כבלים במחיר זול יותר מארכה?
- אם כבר מדברים על המערכת לשבת/לגיבוי, האם אכן מדובר בפטנט או מערכת מיוחדת? או שזה משהו פשוט שכל חשמלאי יכול להביא כמה רכיבים ולהתקין ובכך אחסוך בעלויות (בחברה לוקחים על המערכת עצמה כ4 אל"A לפני התקנה)
-
- כבל 6*5 מספיק, בתנאי שהמא"ז שלו הוא עד 32A.
- המשפט עצמו לא מדוייק, כי תמיד ניתן להתקין כבל עבר יותר מהנצרך. ואם אתה יכול כבל 6, בוודאי ובוודאי אתה יכול כבל 10.
- בהצלחה!
- דווקא המחירים הרגילים של ארכה הם יחסית ממש טובים. אתה יכול למצוא מישהו שיש לו שם כרטיס ולקנות על שמו (לי יש, אבל אני לא חושב שתקבל הנחה מי יודע מה).
- זה לא תורה מסובכת, אבל גם לא כל חשמלאי יוכל לעזור לך. זה מצריך התקנה של ממיר. אבל בהחלט יש כאלו שמתמצאים בזה.
-
@mo מקסוס יפה 7
@רפאל-0 תודה על הפירוט,
למה צריך התקנה של ממיר?
הממיר לא ברכב עצמו? הרי יש כבל V2L שמוציא חשמל רגיל ישירות מהרכב ללא ממיר,
וגם ממה שביררתי אצל החברה שהבאתי לעיל, הם מתקינים סך הכל כמה רכיבים/בקרים בלוח חשמל הביתי ועוד לוח קטן ליד עמדת הטעינה - עם בקר כלשהו, הם מציינים זאת גם באתר שלהם. -
אתה צודק.
כתבתי ממיר כי בצריכה מסוללה (כל סוללה שהיא) צריך ממיר. אבל בהרבה מהרכבים הממיר מותקן באוטו כבר.
מה שכן, בלוח אתה צריך בורר מצבים, שמצב אחד נותן חברת חשמל והמצב השני נותן סוללה.
רק מה - שים לב שהיכולת של הרכב הוא מוגבל בכמות ההספק שהוא יכול לתת בו זמנית. כלומר, ייתכן שתצטרך לחלק את הלוח שבמקרה של צריכה מהרכב, שתוכל להפעיל רק דברים בודדים.
והלוח שאמור להיות ביציאה מהבית לא יודע בדיוק מה זה, כנראה זה הנקודה בו אתה מחבר את הכבל בין האוטו והבית. -
@mo מקסוס יפה 7
@רפאל-0 תודה על הפירוט,
למה צריך התקנה של ממיר?
הממיר לא ברכב עצמו? הרי יש כבל V2L שמוציא חשמל רגיל ישירות מהרכב ללא ממיר,
וגם ממה שביררתי אצל החברה שהבאתי לעיל, הם מתקינים סך הכל כמה רכיבים/בקרים בלוח חשמל הביתי ועוד לוח קטן ליד עמדת הטעינה - עם בקר כלשהו, הם מציינים זאת גם באתר שלהם. -
@חסד לגבי העמדת טעינה לבד
אם אני לא טועה אז הרכב שלך זה תלת פאזי אז יצרוך לא יותר מ11 קו שזה רוב הרכבים הסטנדרטים
ואז בעצם מספיק אפילו 2.5 ממר ומאז 16 יותר טוב להלות ל4 ממר -
אתה צודק.
כתבתי ממיר כי בצריכה מסוללה (כל סוללה שהיא) צריך ממיר. אבל בהרבה מהרכבים הממיר מותקן באוטו כבר.
מה שכן, בלוח אתה צריך בורר מצבים, שמצב אחד נותן חברת חשמל והמצב השני נותן סוללה.
רק מה - שים לב שהיכולת של הרכב הוא מוגבל בכמות ההספק שהוא יכול לתת בו זמנית. כלומר, ייתכן שתצטרך לחלק את הלוח שבמקרה של צריכה מהרכב, שתוכל להפעיל רק דברים בודדים.
והלוח שאמור להיות ביציאה מהבית לא יודע בדיוק מה זה, כנראה זה הנקודה בו אתה מחבר את הכבל בין האוטו והבית.בהרבה מהרכבים הממיר מותקן באוטו כבר.
נראה לי שבכל הרכבים עם פונקציית V2L
בלוח אתה צריך בורר מצבים, שמצב אחד נותן חברת חשמל והמצב השני נותן סוללה.
החברה הזו מציעה אפשרות שזה עובר אוטומטי כשיש הפסקת חשמל (ובשבת כשאנתק את הראשי של ח"ח, או לפי שעון שבת)
שים לב שהיכולת של הרכב הוא מוגבל בכמות ההספק שהוא יכול לתת בו זמנית. כלומר, ייתכן שתצטרך לחלק את הלוח שבמקרה של צריכה מהרכב, שתוכל להפעיל רק דברים בודדים.
הרכב נותן 16 אמפר, הגנרטור שלי כיום הוא 13 אמפר ומחזיק את כל מה שאני צריך בבית (כמובן בחישוב נכון של צרכני החשמל שיכולים לפעול בו זמנית וכו')
הלוח שאמור להיות ביציאה מהבית לא יודע בדיוק מה זה,
אתה מתכוון ללוח עם הבקר שהם מתקינים ליד העמדה?
זה ודאי לא הנקודה לחיבור הכבל,
כי אנחנו מדברים על חיבור דרך עמדת טעינה רגילה, שלידה הם תקינים עוד לוח קטן עם בקר,
אני משער שהבקר הזה הוא סוג של משגוח בגלל שיש כאן זינה צפה וזה עלול להיות מסוכן.
מה שלמעיישה אני מנסה להבין זה איפה כבר יכול להיות הרכיב המיוחד/הבקר שעליו הם כותבים שיש להם פטנט הרשום , שבלעדיו אני לא יוכל להסתדר לבד,
אני לא רוצה לשלם סתם איזה 4 אל"ש על מערכת שאני יכול לעשות לבד בכמה מאות שקלים רכיבים.המידע שיש לי כרגע הוא מה שהם כותבים באתר,
שבלוח החשמל הביתי צריך 4-6 מקום אפילו לא צמודים,
דהיינו שהם מתקינים כמה רכיבים שונים בלוח הביתי + לוח קטן עם בקר ליד העמדה עצמה.אם יש מישהו שהתקין כזו מערכת או מכיר אותה אשמח לכל מידע.
תודה רבה!!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות