דיסק לגבס
-
דיסק לגבס?!
מה אתה זומם לעשות?חיתוך פלטות עושים באמצעות חירוץ צד אחד של הנייר, ואח"כ מקפלים את הפלטה כלפי הצד שלא חרצנו, וחותכים את הנייר השני עם סכין יפנית.
לפתוח פתח באמצע גבס- עושים עם מסור גבס.יש כאן בפורום איזה המלצה על מכשיר (משהו כמו מולטיטול אולי?) שהוא מעין מסור
אבל על דיסק לא חשבתי ולא שמעתי מעולם
-
דיסק לגבס?!
מה אתה זומם לעשות?חיתוך פלטות עושים באמצעות חירוץ צד אחד של הנייר, ואח"כ מקפלים את הפלטה כלפי הצד שלא חרצנו, וחותכים את הנייר השני עם סכין יפנית.
לפתוח פתח באמצע גבס- עושים עם מסור גבס.יש כאן בפורום איזה המלצה על מכשיר (משהו כמו מולטיטול אולי?) שהוא מעין מסור
-
דיסק לגבס?!
@שלוש-ידיים כתב בדיסק לגבס:
לפתוח פתח באמצע גבס- עושים עם מסור גבס.
יש כאן בפורום איזה המלצה על מכשיר (משהו כמו מולטיטול אולי?) שהוא מעין מסור
אין לי מולטיטול ואין לי מסור לגבס... אז אפשר או עם סכין יפנית או עם דיסק...
כן, אני רוצה ליצור חריץ לפרופיל לד. -
לפתוח פתח באמצע גבס- עושים עם מסור גבס.
יש כאן בפורום איזה המלצה על מכשיר (משהו כמו מולטיטול אולי?) שהוא מעין מסור
אין לי מולטיטול ואין לי מסור לגבס... אז אפשר או עם סכין יפנית או עם דיסק...
כן, אני רוצה ליצור חריץ לפרופיל לד.אין לי מסור לגבס
עד כ- 18 ש"ח בטמבור הקרוב.
תתחדש בקרוב.כן, אני רוצה ליצור חריץ לפרופיל לד.
אכן, בשביל חיתוך ארוך ואחיד, מומלץ להשתמש בכלי חשמלי כדוגמת המולטי טול
למעשה, כל דיסק שתשים יחתוך לך את הגבס, ותקבל גם הרבה מאוד אבק,
אני חושב שעדיף דווקא דיסק של עץ, בגלל שדיסק של קרמיקה עובד על שיוף ולא על נגיסה, ושל מתכם עובד על חימום. -
אין לי מסור לגבס
תתחדש בקרוב.כן, אני רוצה ליצור חריץ לפרופיל לד.
אני חושב שעדיף דווקא דיסק של עץ, בגלל שדיסק של קרמיקה עובד על שיוף ולא על נגיסה, ושל מתכם עובד על חימום.@שלוש-ידיים כתב בדיסק לגבס:
אין לי מסור לגבס
תתחדש בקרוב.אתה מדבר על מסור ידני?
תודה..כן, אני רוצה ליצור חריץ לפרופיל לד.
מחפש גמ"ח בירושלים שיש לו...
אני חושב שעדיף דווקא דיסק של עץ, בגלל שדיסק של קרמיקה עובד על שיוף ולא על נגיסה, ושל מתכם עובד על חימום.השאלה היא מה פחות יפצע את הגבס.
-
אין לי מסור לגבס
תתחדש בקרוב.אתה מדבר על מסור ידני?
תודה..כן, אני רוצה ליצור חריץ לפרופיל לד.
מחפש גמ"ח בירושלים שיש לו...
אני חושב שעדיף דווקא דיסק של עץ, בגלל שדיסק של קרמיקה עובד על שיוף ולא על נגיסה, ושל מתכם עובד על חימום.השאלה היא מה פחות יפצע את הגבס.
השאלה היא מה פחות יפצע את הגבס.
אני חושב שעדיף דווקא דיסק של עץ, בגלל שדיסק של קרמיקה עובד על שיוף ולא על נגיסה, ושל מתכם עובד על חימום.
בגיגול קצר ניתן לראות שדיסקים ייעודיים לגבס עשויים מיהלום (כמו בקרמיקה), וזה דווקא מהסיבה שזה עובד עם שיוף ולא "חיתוך". דיסק של עץ כנראה יגרום לחיתוך פחות נקי.
-
השאלה היא מה פחות יפצע את הגבס.
אני חושב שעדיף דווקא דיסק של עץ, בגלל שדיסק של קרמיקה עובד על שיוף ולא על נגיסה, ושל מתכם עובד על חימום.
בגיגול קצר ניתן לראות שדיסקים ייעודיים לגבס עשויים מיהלום (כמו בקרמיקה), וזה דווקא מהסיבה שזה עובד עם שיוף ולא "חיתוך". דיסק של עץ כנראה יגרום לחיתוך פחות נקי.
א. לאבן וקרמיקה מוסיפים יהלום ע"מ לשמור עליו שלא ייאכל מהר, מעניין מדוע זה נצרך לגבס
ב. תפסתי תמונה אחת זה נראה יותר כמו של קרמיקה אך יש לו ציפוי כמו נייר שיוף גס
כנראה ששל קרמיקה לא יעשה כלום, אלא בצורה של שיוף עם נגיסה עדינהג. ומה עם דיסק לעץ פורמייקה?