החלפת צינור ניקוז מכונת כביסה
-
אין שום בעיה להחליף, ברוב המכונות זה פשוט, מחוב למשאבה באמצעות קליפס עם שני קרניים שכאשר מצמידים אותם הקליפס מתרחב והצינור משתחרר

את המעבר דרך הדופן האחורי של המכונה - לרוב זה קליפס פלסטיק שאפשר גם לשבור אם לא מסתדרים איתו ואפשר לוותר עליו.
ניתן גם לגזור את הקרע ולהלביש על הצינור הקיים צינור אחר אני מהדק אותם באמצעות באנד מתכת שמתהדק בהברגה

בהצלחה
-
-
אין שום בעיה להחליף, ברוב המכונות זה פשוט, מחוב למשאבה באמצעות קליפס עם שני קרניים שכאשר מצמידים אותם הקליפס מתרחב והצינור משתחרר

את המעבר דרך הדופן האחורי של המכונה - לרוב זה קליפס פלסטיק שאפשר גם לשבור אם לא מסתדרים איתו ואפשר לוותר עליו.
ניתן גם לגזור את הקרע ולהלביש על הצינור הקיים צינור אחר אני מהדק אותם באמצעות באנד מתכת שמתהדק בהברגה

בהצלחה
-
-
-
לי אישית כנראה עברו מים למקומות לא מתאימים... שלזה ייבוש עוזר.
כמו כן איזה מטבע של 10 שקל ברח מהמשאבה פנימה והייתי צריך להביא טכנאי לשחרר אותו.אבל ממה שהבנתי אז עיקר הסיכון בדר"כ זה זליגת מים.
-
כמו כן איזה מטבע של 10 שקל ברח מהמשאבה פנימה והייתי צריך להביא טכנאי לשחרר אותו.אבל ממה שהבנתי אז עיקר הסיכון בדר"כ זה זליגת מים.
היו קצת מים שנטפו מהצינור שהחלפתי, אבל השתדלתי לנגב אותם. לא יימלט שהיו מים נוספים שלא הצלחתי...
מה הפתרון? לחכות עכשיו יום יומיים? (המכונה נמצאת בחוץ- ייבוש טבעי...) -
מה שהמליצו לי בזמנו היה לחכות, תמיד אפשר להדליק ולראות אם היא מקצרת...
-
מה שהמליצו לי בזמנו היה לחכות, תמיד אפשר להדליק ולראות אם היא מקצרת...
-
אם השכבת על צד שמאל הכל אמור להיות בסדר, אם השכבת על צד ימין זה בעיה כי המים מהמגירה יכולים לזלוג לכרטיס וכדאי לחכות
-
אם השכבת על צד שמאל הכל אמור להיות בסדר, אם השכבת על צד ימין זה בעיה כי המים מהמגירה יכולים לזלוג לכרטיס וכדאי לחכות
@שטיגליץ ואם לאחור מה?
-
לא אמור לזלוג כלום, נזלו מים?
-
בהתחלה השכבתי על צד שמאל, אבל לא הייתה לי מספיק גישה לצינור אז הפכתי לצד ימין...
לא שמתי לב שירדו מים מהמגירה (למה שיהיה שם מים?) אבל כשפירקתי את הצינור נשפכו המים שנשארו בצינור, השתדלתי לנגב אבל לא בטוח...אגב, הצינור שקניתי היה בלי ראש מיוחד, אלא 2 הראשים היו באותו הגודל, פחות התחבר עמוק לחיבור, זה תקין?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות