ברז עם מים קרים בלבד
-
סרט אומגה
-
סרט אומגה
@מאיר-ליברזון כתב בברז עם מים קרים בלבד:
סרט אומגה
מה זה? ניסיתי לעשות חיפוש גוגל לא בדיוק מצאתי תוצאה מתאימה
-
כנראה שזה שמו המקורי... סרט אןמגה זה השם העממי.
-
אני לא ידעתי בכלל איך קוראים לזה
ובשם המקורי ראיתי בקישור הרבה שמות מקוריים... -
@מאיר-ליברזון @שלוש-ידיים השתמשתי בסרט אומגה, תופס נחמד אבל עדיין לא מצאתי דרך אין לגרום לו לא להסתובב ולעצור במיקום שאני רוצה. יש פתרון?
בנוסף שימו לב לטיפת המים, האם זה אומר שזה לא תקין? שיש בעיה באיטום הפנימי?
-
הסוד הוא לבטן אחרי שייצבת אותו עם סרט אומגה. מה זה החלק הזה שמטפטף?
ולפני שמבטנים, שיב ללב שעל המכסה פלסטיק של האינטרפוץ (הכיסוי שמורידים אח"כ ) יש סימוים איפה עומק המקסימום ואיפה המינימום אחרי הריצוף. -
הסוד הוא לבטן אחרי שייצבת אותו עם סרט אומגה. מה זה החלק הזה שמטפטף?
ולפני שמבטנים, שיב ללב שעל המכסה פלסטיק של האינטרפוץ (הכיסוי שמורידים אח"כ ) יש סימוים איפה עומק המקסימום ואיפה המינימום אחרי הריצוף.@מאיר-ליברזון כתב בברז עם מים קרים בלבד:
הסוד הוא לבטן אחרי שייצבת אותו עם סרט אומגה.
זהו, אני לא מתכנן לבטן, אמור על זה להיות מראה ומסגרת ארון.
מה זה החלק הזה שמטפטף?
זה הפיה של הברז, הוא לא מטפטף אבל יש שם מים.
ולפני שמבטנים, שיב ללב שעל המכסה פלסטיק של האינטרפוץ (הכיסוי שמורידים אח"כ ) יש סימוים איפה עומק המקסימום ואיפה המינימום אחרי הריצוף.
אם אני לא מבטן ורק שם מראה ומסגרת כנ"ל שבכל מקרה מרוחקים מהקיר יש משמעות לסימון הזה?
-
לא ידוע לי על אפשרות לקבע את סה הרמטית בלי לבטן. וכן, הרי סופו של יום ישב על זה האביזר שמכוון את המים, אז מה שלא תשים בתור חוצץ, שלא יעבור את הקו.
-
לא ידוע לי על אפשרות לקבע את סה הרמטית בלי לבטן. וכן, הרי סופו של יום ישב על זה האביזר שמכוון את המים, אז מה שלא תשים בתור חוצץ, שלא יעבור את הקו.
בסוף עם עוד הידוק של סרט אומגה נראה לי שהגעתי ליציבות. מקווה שיחזיק...
אולי לייתר בטחון אמלא איזה חומר. הבעיה היא שאין לי בטון או מלט... יש פתרון פשוט וזול?יש לי פלסטיקים שרק מכסים את הידית ואת הפיה. לא רואה שם סימון.
בכל מקרה נראה שקו הקיר הוא בערך בקו של הצלחת אז נראה לי זה בסדר. לא? -
אפילו קלסימו או פרופילה או דבק קרמיקה או אבקת גבס... העיקר שיקבע.
על הפלסטיק שמכסה את האינטרפוץ אין סימון? -
על הפלסטיק שמכסה את האינטרפוץ אין סימון?@מאיר-ליברזון כתב בברז עם מים קרים בלבד:
הוא לא יתפורר?
על הפלסטיק שמכסה את האינטרפוץ אין סימון?
זה רק מה שיש לי:
-
כן זה המסומן באדום.
למה שיתפורר? תנקה טוב את האיזור (עדיף עם שואה אבק או מפוח) ותרטיב אותו (אפילו כמה פעמים, לחומרא) לפני יישום החומר - זה יתפורר רק מרטיבות (שלא תהיה) -
כן זה המסומן באדום.
למה שיתפורר? תנקה טוב את האיזור (עדיף עם שואה אבק או מפוח) ותרטיב אותו (אפילו כמה פעמים, לחומרא) לפני יישום החומר - זה יתפורר רק מרטיבות (שלא תהיה)@מאיר-ליברזון כתב בברז עם מים קרים בלבד:
כן זה המסומן באדום.
אין עליו סימונים.למה שיתפורר? תנקה טוב את האיזור (עדיף עם שואה אבק או מפוח) ותרטיב אותו (אפילו כמה פעמים, לחומרא) לפני יישום החומר - זה יתפורר רק מרטיבות (שלא תהיה)
התכוונתי מהתזוזה של הברז (שלא תהיה...)
-
כן זה המסומן באדום.
אין עליו סימונים.למה שיתפורר? תנקה טוב את האיזור (עדיף עם שואה אבק או מפוח) ותרטיב אותו (אפילו כמה פעמים, לחומרא) לפני יישום החומר - זה יתפורר רק מרטיבות (שלא תהיה)
@aiib כתב בברז עם מים קרים בלבד:
יש בטמבורים 1 קילו של מלט שחור
-
@שלוש-ידיים כתב בברז עם מים קרים בלבד:
כמה עולה?...
ואיך מכינים? רק מים ומערבבים? התייבשות מהירה? -
יש מלט מהיר לא יודע מה התכוון @שלוש-ידיים אבל זה מתקשה תוך 7 דקות כמדומני, עושים אם זה דלתות ענק
-
יש מלט מהיר לא יודע מה התכוון @שלוש-ידיים אבל זה מתקשה תוך 7 דקות כמדומני, עושים אם זה דלתות ענק
@דוד-משה כתב בברז עם מים קרים בלבד:
איך קוראים לזה? זה נמכר בכמות קטנה? עיבוד של מים וזהו? (אין לי כח להתחיל לערבב חול וחצץ...)