חיתוך בזכוכית ללא סיכון
-
אני רוצה לעביר צנרת מזגן וכדו' בפינת מעקה זכוכית, האם יש דרך לעשות חור בזכוכית בצורה טובה מבלי לשבור את הזכוכית?
אני מתכוון שאני יוכל לעשות זאת בלי איש מקצוע.תודה
עריכה: הAI עכשיו טוען שרוב הסיכויים שמדובר בזכוכית מחוסמת (מעקה) ולכן כל ניסיון חיתוך יגרום לפיצוץ של הזכוכית לרסיסים... הוא צודק?
-
אני רוצה לעביר צנרת מזגן וכדו' בפינת מעקה זכוכית, האם יש דרך לעשות חור בזכוכית בצורה טובה מבלי לשבור את הזכוכית?
עריכה: הAI עכשיו טוען שרוב הסיכויים שמדובר בזכוכית מחוסמת (מעקה) ולכן כל ניסיון חיתוך יגרום לפיצוץ של הזכוכית לרסיסים... הוא צודק?
-
אני מתכוון שאני יוכל לעשות זאת בלי איש מקצוע.
בלי איש מקצוע אי אפשר וכמו שכתב @יעקב-ישראל גם איש מקצוע לא יכול בלי כלים מיוחדים.
מה שכן אפשר זה חיתוך בלייזר אצל זגגים מקצועיים במפעל, לא יודע אם זה שווה את המחיר.. -
מבין...
אני רואה שיש ריווח בין זכוכית לזכוכית, אני לא רואה משהו שעוצר אותו מלזוז, יכול להיות שהוא מוחזק בלחץ ואפשר להזיז אותו וככה ליצור רווח שיהיה אפשר לעבור דרכו?
@aiib
הוא מוחזק בעזרת דבק/סיליקון ששמים לפני שמניחים את הזכוכיות.אגב, מוכר לי המעקה אתה גר בצפון בני ברק :)
-
@aiib
הוא מוחזק בעזרת דבק/סיליקון ששמים לפני שמניחים את הזכוכיות.אגב, מוכר לי המעקה אתה גר בצפון בני ברק :)
-
@aiib
הוא מוחזק בעזרת דבק/סיליקון ששמים לפני שמניחים את הזכוכיות.שזה אומר מבחינתי? ניתן לדחוף ידנית את המעקה על ידי כלי וכדו'? או שזה מצריך פירוק של כל המעקה?
אגב, מוכר לי המעקה אתה גר בצפון בני ברק :)
דווקא לא...
בכל מקרה זה לא דירה שלי...שזה אומר מבחינתי? ניתן לדחוף ידנית את המעקה על ידי כלי וכדו'?
מה שזה אומר שאם תצליח להכניס סכין יפנית בין הזכוכית לסיליקון - כמובן עדיף משני הצדדים של הזכוכית, עד למטה, תוכל אח"כ לדחוף את הזכוכית מעט ע"י ג'ק או משהו דומה.
יש סיכוי שאם תשתמש במשהו כמו ג'ק - כבר לפני החיתוך של הסיליקון, זה גם יעזור, אבל לא הייתי לוקח סיכון בזכוכית כזו (ברח לי השם שלה...) - בלי לחתוך את הסיליקון, שיכול להיות שלחץ פיזי חזק גם יפוצץ אותה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות