חיתוך מדוייק של חיפויי פולימר
-
האם מישהו מכיר כלי המיועד לחיתוך מדוייק של פלטות פולימר
משהו בדומה למכונת חיתוך קרמיקה או כל רעיון אחר עם איזה מסילה נצמדת משהו שלא זז. -
אין כמו פלס וסכין יפני..
-
אין כמו פלס וסכין יפני..
לא עדיף דיסק?
(א"כ - מה לדעתך מתאים, מה הכי פחות ימיס לי את הפולימר בחיתוך? אולי דיסק קרימיקה רטוב? = מה שמגיע כדיסק חלק (ונותן, לדעתי, תוצאות הרבה יותר יפות בקרמיקה ושיש, למרות שהוא טיפ טיפה יותר איטי, כמעט לא מורגש)
כי אני בדיוק לפני חיתןך כזה, ונראה לי די קשוח עם סכין יפני.
אפילו שהדגם שיש לי הוא דק ולא עבה. -
אין כמו פלס וסכין יפני..
לא עדיף דיסק?
(א"כ - מה לדעתך מתאים, מה הכי פחות ימיס לי את הפולימר בחיתוך? אולי דיסק קרימיקה רטוב? = מה שמגיע כדיסק חלק (ונותן, לדעתי, תוצאות הרבה יותר יפות בקרמיקה ושיש, למרות שהוא טיפ טיפה יותר איטי, כמעט לא מורגש)
כי אני בדיוק לפני חיתןך כזה, ונראה לי די קשוח עם סכין יפני.
אפילו שהדגם שיש לי הוא דק ולא עבה.@יאיר-דניאל סכין יפני הרבה יותר מהר כי לא חותכים עם סכין יפני עד הצד השני אלא עושים חריץ (מומלץ בצד האחורי שנצמד לקיר) ושוברים עם היד
ואם יש לחתוך זווית אז צד אחד עושים עם דיסק ואת הצד השני עם סכין יפני כנ"ל -
@יאיר-דניאל סכין יפני הרבה יותר מהר כי לא חותכים עם סכין יפני עד הצד השני אלא עושים חריץ (מומלץ בצד האחורי שנצמד לקיר) ושוברים עם היד
ואם יש לחתוך זווית אז צד אחד עושים עם דיסק ואת הצד השני עם סכין יפני כנ"למומלץ בצד האחורי שנצמד לקיר
לעניות דעתי עדיף בחזית, כמו בגבס.
-
מומלץ בצד האחורי שנצמד לקיר
לעניות דעתי עדיף בחזית, כמו בגבס.
-
אין כמו פלס וסכין יפני..
זה אני יודע השאלה היא איך גורמים לחיתוך להשאר ישר ומדוייק לכל האורך
-
אין כמו פלס וסכין יפני..
לא הבנתי..
אתה מניח את הפלס וחותך צמוד אליו -
@יאיר-דניאל סכין יפני הרבה יותר מהר כי לא חותכים עם סכין יפני עד הצד השני אלא עושים חריץ (מומלץ בצד האחורי שנצמד לקיר) ושוברים עם היד
ואם יש לחתוך זווית אז צד אחד עושים עם דיסק ואת הצד השני עם סכין יפני כנ"ל@אלע-ס-גוט גם אני בהתחלה חשבתי שמומלץ לחתוך מהצד האחורי שמדביקים לקיר אבל זה טעות הכי טוב לחתוך מהצד הקידמי כי אז זה יוצא יותר חלק
-
כדי לחתוך הכי ישר, תמיד תחתכו את הפלטה השנייה מלמעלה,
כדי שהפלטה הראשונה תהיה הפלס שלכם.
אם לדוג' צריך להוריד 10 ס"מ, תכניסו את הפלטה העליונה 10 ס"מ פנימה, ותחתכו צמוד אליה. -
כדי לחתוך הכי ישר, תמיד תחתכו את הפלטה השנייה מלמעלה,
כדי שהפלטה הראשונה תהיה הפלס שלכם.
אם לדוג' צריך להוריד 10 ס"מ, תכניסו את הפלטה העליונה 10 ס"מ פנימה, ותחתכו צמוד אליה.@אבי מאי שנא ממסור גבס רגיל, או שלא שנא?
-
@אבי מאי שנא ממסור גבס רגיל, או שלא שנא?
@איש-תחזוקה מאי שנא ממסור גבס רגיל, או שלא שנא?
התכוונת ל @אבי ?
לא הזכרתי שום מוצר. -
@אבי מאי שנא ממסור גבס רגיל, או שלא שנא?
@יאיר-דניאל זכור לי שהמליצו לי על זה והזמנתי כזה אך עדיין לא השתמשתי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות