ראש לברז נשלף
-
-
מנין לך?...
אחרי איתור האזור כמובן (טמבור מנדל)
המחיר והחברה
הוא הצליח לדחוף גם לי את ה"יועם" הנ"לרק למען ההגינות
טמבור גדסי - הוא אלוף
ממליץ לכל אחד ללכת אליו
לא יודע אם מבחינת מחירים, אבל ודאי מבחינת הוגנות וטוב לב.
הוא אדם ישר והוגן ונותן עצות, טיפים והדרכות ברוחב לב (גם אם לא תקנו שם כלום)ובמוצר המדובר - גם במנדל הודו לי שהם הופתעו מאד מהמחיר
-
מנין לך?...
אחרי איתור האזור כמובן (טמבור מנדל)
המחיר והחברה
הוא הצליח לדחוף גם לי את ה"יועם" הנ"לרק למען ההגינות
טמבור גדסי - הוא אלוף
ממליץ לכל אחד ללכת אליו
לא יודע אם מבחינת מחירים, אבל ודאי מבחינת הוגנות וטוב לב.
הוא אדם ישר והוגן ונותן עצות, טיפים והדרכות ברוחב לב (גם אם לא תקנו שם כלום)ובמוצר המדובר - גם במנדל הודו לי שהם הופתעו מאד מהמחיר
-
אני רואה שכולנו מאותו איזור...
יש במרחק מינימלי 4 טמבורים.
מנדל, גדסי, לייבי, הפרסי.
אחרי שכתבו על שתי הראשונים, ארחיב על שתי הבאים.הטבור של לייבי, השירות זה הדבר. מסביר וחנות מרווחת יחסית.
במוצרים מסוימים, הוא מאוד יקר. במוצרים רגילים זה סביר.הפרסי, יש לו הכול! חנות מבולגנת, ורק הוא יודע איפה הכול נמצא.
הוא טוען שבאיראן היה לו חנות ענקית. והוא גם עושה הנחות בהתאם למחיר הכי זול שמצאת.
אני משתדל לקנות אצלו, כדי לחזק אותו. -
אחרי שכתבו על שתי הראשונים, ארחיב על שתי הבאים.הטבור של לייבי, השירות זה הדבר. מסביר וחנות מרווחת יחסית.
במוצרים מסוימים, הוא מאוד יקר. במוצרים רגילים זה סביר.הפרסי, יש לו הכול! חנות מבולגנת, ורק הוא יודע איפה הכול נמצא.
הוא טוען שבאיראן היה לו חנות ענקית. והוא גם עושה הנחות בהתאם למחיר הכי זול שמצאת.
אני משתדל לקנות אצלו, כדי לחזק אותו.אני רואה שכולנו מאותו איזור...
אני משתדל לקנות אצלו, כדי לחזק אותו.הפרסי לא כזה זול, מידיעה.
רוצה דוגמא?
דלי שפכטל אמריקאי של נירלט - במנדל 80 אצלו 100 אאל"ט, אולי כמה שקלים פחות.אני קיבלתי ב"מסורת" ומנסיון אישי ארוך נוכחתי שאכן יש תוכן מאחורי ה"מסורת" הזו באזור...
רוב הקניות אני עושה במנדל - שירות נעים, מלאי גדול (חוץ ממוצרי ניסקו... בעתיד הקרוב אמורים לחזור לעבוד איתם) מחירים סבירים ממש.
קניות של צנרת ושות' - רק בגדסי, גם יותר זול, גם מבין גדול בתחום.
הערת אגב, צריכים עזרה/הכוונה/ייעוץ - אין על גדסי, הוא מבין היטב - ומה שלא הוא פשוט אומר שהוא לא מבין... הוא תמיד עוזר בחפץ לב, גם אם בסוף לא תקנו כלום.
לחילופין - יענקי, או גדי עצמו מטמבור מנדל.טמבור לייבי - רוב הדברים הוא אותו מחיר - ומעלה, לא מצאתי אצלו מוצרים יותר זולים מאשר מנדל/גדסי.
הפרסי - לא יקר, לא זול, חנות קטנה ולא הכי נוחה, ומלא דברים חסרים לו, חנות קטנה כבר אמרנו, לא?בהצלחה
-
רוצה דוגמא?
דלי שפכטל אמריקאי של נירלט - במנדל 80 אצלו 100 אאל"ט, אולי כמה שקלים פחות.אני קיבלתי ב"מסורת" ומנסיון אישי ארוך נוכחתי שאכן יש תוכן מאחורי ה"מסורת" הזו באזור...
רוב הקניות אני עושה במנדל - שירות נעים, מלאי גדול (חוץ ממוצרי ניסקו... בעתיד הקרוב אמורים לחזור לעבוד איתם) מחירים סבירים ממש.
הערת אגב, צריכים עזרה/הכוונה/ייעוץ - אין על גדסי, הוא מבין היטב - ומה שלא הוא פשוט אומר שהוא לא מבין... הוא תמיד עוזר בחפץ לב, גם אם בסוף לא תקנו כלום.
לחילופין - יענקי, או גדי עצמו מטמבור מנדל.טמבור לייבי - רוב הדברים הוא אותו מחיר - ומעלה, לא מצאתי אצלו מוצרים יותר זולים מאשר מנדל/גדסי.
הפרסי - לא יקר, לא זול, חנות קטנה ולא הכי נוחה, ומלא דברים חסרים לו, חנות קטנה כבר אמרנו, לא?בהצלחה
@יאיר-דניאל כתב:
הפרסי לא כזה זול, מידיעה.
רוצה דוגמא?
דלי שפכטל אמריקאי של נירלט - במנדל 80 אצלו 100 אאל"ט, אולי כמה שקלים פחות.
טמבור לייבי - רוב הדברים הוא אותו מחיר - ומעלה, לא מצאתי אצלו מוצרים יותר זולים מאשר מנדל/גדסי.
הפרסי - לא יקר, לא זול, חנות קטנה ולא הכי נוחה, ומלא דברים חסרים לו, חנות קטנה כבר אמרנו, לא?אני קונה בשביל לחזק אותו.
אכן כתבתי שצריך להגיד לו שמצאת מחיר זול יותר.
הוא מסכים למכור במחיר הזה. ציטוט>
והוא גם עושה הנחות בהתאם למחיר הכי זול שמצאת.ולייבי יקר מכולם. רק כתבתי, שיש מוצרים שהמחיר שלו זהה. ציטוט>
במוצרים מסוימים, הוא מאוד יקר. במוצרים רגילים זה סביר. -
@יאיר-דניאל כתב:
הפרסי לא כזה זול, מידיעה.
רוצה דוגמא?
דלי שפכטל אמריקאי של נירלט - במנדל 80 אצלו 100 אאל"ט, אולי כמה שקלים פחות.
טמבור לייבי - רוב הדברים הוא אותו מחיר - ומעלה, לא מצאתי אצלו מוצרים יותר זולים מאשר מנדל/גדסי.
הפרסי - לא יקר, לא זול, חנות קטנה ולא הכי נוחה, ומלא דברים חסרים לו, חנות קטנה כבר אמרנו, לא?אני קונה בשביל לחזק אותו.
אכן כתבתי שצריך להגיד לו שמצאת מחיר זול יותר.
הוא מסכים למכור במחיר הזה. ציטוט>
והוא גם עושה הנחות בהתאם למחיר הכי זול שמצאת.ולייבי יקר מכולם. רק כתבתי, שיש מוצרים שהמחיר שלו זהה. ציטוט>
במוצרים מסוימים, הוא מאוד יקר. במוצרים רגילים זה סביר.זה באמת שיקול.
אבל רק רציתי להבהיר - בכדי שאנשים לא יטעו. -
רוצה דוגמא?
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות