נזילה בעקבות חוסר בסיליקון?
-
יש לי נזילה וגם לשכן לידי,
הקבלן הגיע בדק עם מצלמות ולא מצא כלום.
בסוף הבדיקה הוא טען שזה בוודאות מגיע מ2 קומות מעלי (משום מה מדלג על הקומה באמצע) והוא עשה שם סיליקון חדש במקלחת.הוא מערבב אותי או שזה באמת יכול להיות?
-
@aiib הקומה מעליך יבשה לגמרי ?
ומה יש בקומה מעל באותו מקום -
@aiib הקומה מעליך יבשה לגמרי ?
איך שידוע לי כן
ומה יש בקומה מעל באותו מקום
2 קומות מעלי? הקבלן טוען שמקלחת.
-
@aiib ו1 מעל
-
@aiib ו1 מעל
לא בטוח שהבנתי
-
@aiib שאלתי מה יש קומה אחת מעל באותו מיקום
-
בהחלט יכול להיות שזה משם, במיוחד אם גם ביניכם יש רטיבות. (אם הרטיבות בקומה האמצעית היא רק בחלק העליון של הקיר פחות סביר שאצלך זה משם).
לא תמיד סיליקון באמבטיה פותר את הבעיה, לפעמים זה גם רובה סדוקה ועוד אפשרויות.. -
בהחלט יכול להיות שזה משם, במיוחד אם גם ביניכם יש רטיבות. (אם הרטיבות בקומה האמצעית היא רק בחלק העליון של הקיר פחות סביר שאצלך זה משם).
לא תמיד סיליקון באמבטיה פותר את הבעיה, לפעמים זה גם רובה סדוקה ועוד אפשרויות..בהחלט יכול להיות שזה משם, במיוחד אם גם ביניכם יש רטיבות. (אם הרטיבות בקומה האמצעית היא רק בחלק העליון של הקיר פחות סביר שאצלך זה משם).
לא תמיד סיליקון באמבטיה פותר את הבעיה, לפעמים זה גם רובה סדוקה ועוד אפשרויות..אני אסביר יותר:
דירה אחת היא אולי מקור הבעיה, אני דירה 3, אצלי יש נזילה ובדירה 4 יש נזילה, בדירה 2 אין נזילה.

-
אתה יודע אולי איך בנוי הקיר אצלכם, אבן ירושלמית קשורה / ערבי / שליכט?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות