שעון שבת theben - תכנות ע"י התקן חיצוני
-
-
תודה.
יצא לך להתעסק עם זה?
ממה שרפרפתי על זה עכשיו זה נראה מסובך...
(הורדתי את התוכנה והיא נראית מיושנת ומסובכת...)תודה.
יצא לך להתעסק עם זה?
ממה שרפרפתי על זה עכשיו זה נראה מסובך...
(הורדתי את התוכנה והיא נראית מיושנת ומסובכת...)אני אישית לא התעסקתי,
אבל בישיבה שהייתי השתמשו עם זה,
איך שזכור לי אתה מתכנת במחשב ומעדכן את זה בלוח עם האון קי הזה, -
נראה לי בעידן של היום - עם כל האופציות הפשוטות לבית חכם, זה כבר לא רלוונטי.
לא רציתי לבאס אותך
אבל אחרי שהגעת לתובנה הזו לבד, יש באלי אקספרס בגרושים מתגים ושקעים שנשלטים ע"י אפליקציה פשוטה
קניתי מתג של שלישיה ב-20 ש"ח בערך וזה עובד מצויין כבר למעלה משנתיים
אם תרצה קישורים למוצר/אפליקציה בשמחה... -
לא רציתי לבאס אותך
אבל אחרי שהגעת לתובנה הזו לבד, יש באלי אקספרס בגרושים מתגים ושקעים שנשלטים ע"י אפליקציה פשוטה
אם תרצה קישורים למוצר/אפליקציה בשמחה...נראה לי בעידן של היום - עם כל האופציות הפשוטות לבית חכם, זה כבר לא רלוונטי.
לא רציתי לבאס אותך
אם תרצה קישורים למוצר/אפליקציה בשמחה...לא מבאס בכלל.
לא קניתי את השעון הנ"ל
הוא מותקן אצלינו בבית הכנסת כבר שנים ארוכות, ובתור אחראי של כיוון השעונים חשבתי לחסוך לעצמי.
אך כיוון שמתוכנן שיפוץ מקיף בביהכנ"ס, ועל הדרך גם כל הארון חשמל יהיה חדש בעזרת ד'. נלך על צייטק.ואגב, בענין המוצרים החכמים מעלי-אקספרס.
מישהו אמר לי בזמנו, לא אמתתי, ואיני יודע אם תקף לכל המוצרים, שבכל פעם שיש ניתוק מהחשמל - יש צורך לבצע חיבור מחודש לאפליקציה/אתר.
בבית או בבית כנסת שמשתמשים בגנרטור - זה יקרה על בסיס שבועי - פעמיים בשבוע. -
לא רציתי לבאס אותך
אם תרצה קישורים למוצר/אפליקציה בשמחה...לא מבאס בכלל.
לא קניתי את השעון הנ"ל
הוא מותקן אצלינו בבית הכנסת כבר שנים ארוכות, ובתור אחראי של כיוון השעונים חשבתי לחסוך לעצמי.
אך כיוון שמתוכנן שיפוץ מקיף בביהכנ"ס, ועל הדרך גם כל הארון חשמל יהיה חדש בעזרת ד'. נלך על צייטק.ואגב, בענין המוצרים החכמים מעלי-אקספרס.
מישהו אמר לי בזמנו, לא אמתתי, ואיני יודע אם תקף לכל המוצרים, שבכל פעם שיש ניתוק מהחשמל - יש צורך לבצע חיבור מחודש לאפליקציה/אתר.
בבית או בבית כנסת שמשתמשים בגנרטור - זה יקרה על בסיס שבועי - פעמיים בשבוע.ואגב, בענין המוצרים החכמים מעלי-אקספרס.
מישהו אמר לי בזמנו, לא אמתתי, ואיני יודע אם תקף לכל המוצרים, שבכל פעם שיש ניתוק מהחשמל - יש צורך לבצע חיבור מחודש לאפליקציה/אתר.אז הנה מישהו אומר לך אחרת

היה לי ניתוקים/הורדת שאלטר לא פעם, גם הנגן שעליו התקנתי את האפליקציה מושבת כבר המון זמן והכל עובד מצויין!
עד כמה שידוע לי המידע על השעות הדלקה/כיבוי מאוחסן במתג עצמו. את עדכון השעה הוא מקבל מהראוטר בבית כשהחשמל חוזר לעבוד
לדוג' לא הייתי צריך לכוון לו את שעון הקיץ כי הוא מתעדכן אוטומטית מהראוטר שבבית -
ואגב, בענין המוצרים החכמים מעלי-אקספרס.
מישהו אמר לי בזמנו, לא אמתתי, ואיני יודע אם תקף לכל המוצרים, שבכל פעם שיש ניתוק מהחשמל - יש צורך לבצע חיבור מחודש לאפליקציה/אתר.אז הנה מישהו אומר לך אחרת

היה לי ניתוקים/הורדת שאלטר לא פעם, גם הנגן שעליו התקנתי את האפליקציה מושבת כבר המון זמן והכל עובד מצויין!
עד כמה שידוע לי המידע על השעות הדלקה/כיבוי מאוחסן במתג עצמו. את עדכון השעה הוא מקבל מהראוטר בבית כשהחשמל חוזר לעבוד
לדוג' לא הייתי צריך לכוון לו את שעון הקיץ כי הוא מתעדכן אוטומטית מהראוטר שבביתואגב, בענין המוצרים החכמים מעלי-אקספרס.

לדוג' לא הייתי צריך לכוון לו את שעון הקיץ כי הוא מתעדכן אוטומטית מהראוטר שבביתאפשר קישור למוצר?
-
ואגב, בענין המוצרים החכמים מעלי-אקספרס.

לדוג' לא הייתי צריך לכוון לו את שעון הקיץ כי הוא מתעדכן אוטומטית מהראוטר שבביתאפשר קישור למוצר?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות