כלי עבודה - ברלין
-
מישהו יודע להגיד לי מה זה החנות הזאת.
מה המחירים, השירות והאיכות שם?
אני קונה תמיד בבראנד בפתח תקווה, הוא עדיף עליו? -
אני קונה תמיד בבראנד בפתח תקווה, הוא עדיף עליו?@אליהו-הת-ח דיברו עליו כאן בפורום מספר פעמים... יש פרטים שלו ומספר טלפון...
תכלס' כולנו נשמח לשמוע מחירים מדוייקים (לפי דגם וכו')
אולי מישהו ירים את הכפפה ויתקשר אליו לשאול מחירון??
-
השאלה לא רק על מחירים אלא גם על איכות ושירות
והאם יש מישהו במרכז בסדר גודל של בראנד בפתח תקווה -
בקשר לכלי עבודה בדרך כלל המחירים שלו זולים מבראנד
הוא מוכר לבראנד חלק מהדברים של מילווקי אפשר לפעמים לראות אותם מגעים לשם ולוקחים ממנו@mo כתב בכלי עבודה - ברלין:
הוא מוכר לבראנד חלק מהדברים של מילווקי אפשר לפעמים לראות אותם מגעים לשם ולוקחים ממנונשמע מוזר שבראנד צריך להתעסק עם אנשים פרטיים.
בראנד (בצומת סגולה פ"ת) זה חנות בסדר גודל מספיק בשביל לייבא ישירות מהספקים במחירים זולים -
אין לו מחירים קבועים
יש כל הזמן מבצעים על סטים והמחירים משתנים...
(הייתי פעם בבראנד ושאלתי אותם על מחיר של מברגה והם נקבו בסכום. אמרתי להם שאני קונה את זה במחיר זול יותר בב"ב... הם שאלו אותי איפה? אמרתי להם אצל נח ברלין. וזו היתה תגובתם: "אההה נח זה משהו אחר... אף אחד לא מתחרה במחירים שלו... ע"כ.
לא תמיד הסדרי מחירים עם יבואנים נגזרים מכמות המכירות, לפעמים זה קשרים אישיים שנוצרו עם היבואנים.) -
אפרופו חנויות זולות.
יש במודיעין עילית חנות בשם ״גמ״ח חסדי יצחק״ שמוכרת ג״כ כלי עבודה חשמליים במחירים ממש זולים.לשם דוגמא קניתי שם לאחרונה מברגת בוש אימפקט דגם 105 עם שתי סוללות ומטען, ב620 ש״ח.
להמחשה בבראנד המדובר זה עולה 680 (הכי זול בזאפ), פער ממש משמעותי.
-
אפרופו חנויות זולות.
יש במודיעין עילית חנות בשם ״גמ״ח חסדי יצחק״ שמוכרת ג״כ כלי עבודה חשמליים במחירים ממש זולים.לשם דוגמא קניתי שם לאחרונה מברגת בוש אימפקט דגם 105 עם שתי סוללות ומטען, ב620 ש״ח.
להמחשה בבראנד המדובר זה עולה 680 (הכי זול בזאפ), פער ממש משמעותי.
@איש-גמזו אשמח לשמוע פרטים (איפה החנות, מספר טלפון)
תודה -
אני קונה תמיד בבראנד בפתח תקווה, הוא עדיף עליו?@אליהו-הת-ח כתב בכלי עבודה - ברלין:
אני קונה תמיד בבראנד בפתח תקווה, הוא עדיף עליו?חברים, כבר טחנו אותו הדק היטב..
כאן באשכול הזה:
https://diy-il.forum/topic/389/פרטי-יצירת-קשר-עם-נח-ברלין-מבני-ברק?_=1774477164809אבל אדרבה מאוד כדאי ליידע אותו על האשכולות כאן, בכדי שיתן מענה ברור. בד"כ בשעות המכירה הוא עסוק מאוד וא"א לדבר איתו, אז מי שבקשר איתו - עדיף.
-
@mo כתב בכלי עבודה - ברלין:
הוא מוכר לבראנד חלק מהדברים של מילווקי אפשר לפעמים לראות אותם מגעים לשם ולוקחים ממנונשמע מוזר שבראנד צריך להתעסק עם אנשים פרטיים.
בראנד (בצומת סגולה פ"ת) זה חנות בסדר גודל מספיק בשביל לייבא ישירות מהספקים במחירים זולים@אליהו-הת-ח הוא לא איש פרטי מילווקי מוכרת לו סטוקים
אני אישית ראיתי חברה של בראנד אם טנדר שלהם מעמיסים ממנו סחורה