דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • פוסטים אחרונים
  • תגיות
  • פופולרי
  • משתמשים
כיווץ
logo
  1. דף הבית
  2. ארגז כלי העבודה
  3. הדרכה לפתיחת גמ''ח כלי עבודה, [או לקניית הכלים הבסיסיים],
התוכן בפורום נכתב ע"י המשתמשים ואינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי.
כל פעולה שתבוצע על סמך הנכתב כאן היא באחריות המשתמש בלבד ויש להפעיל תמיד שיקול דעת.
⚠️ שימו לב! על פי חוק - בעבודות חשמל וגז חובה להיעזר בבעל מקצוע מוסמך.

הדרכה לפתיחת גמ''ח כלי עבודה, [או לקניית הכלים הבסיסיים],

מתוזמן נעוץ נעול הועבר ארגז כלי העבודה
4 פוסטים 3 כותבים 22 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א מנותק
    א מנותק
    אבי
    כתב נערך לאחרונה על ידי אבי

הכלים הכי שימושיים הם: מברגה, פטישון, מסור חשמלי המכונה בארץ ג'קסון, משחזת זווית המכונה דיסק,
    כל הסיפור ביחד יכול לעלות סך הכל 1,200 ש''ח, לי הוא מחזיק כ3 שנים פלוס בתור גמ''ח מתפקד,
    ביטים קודחים מסוריות דיסקים וכו' אני מזמין בזול מאוד מאלי אקספרס,

פטישון ומברגה הזמנתי לפני 4 פלוס שנים מאלי אקספרס של דקו מאוד בזול, כרגע הפטישון התייקר, [כשאני הזמנתי היה מחסן בארץ], ולא שווה את מחירו הגבוה באלי אקספרס,

זה הקישור למברגה, מברגת פוטר מעולה שווה כל שקל בשימוש 4 שנים אצלי ועדיין עובדת מעולה, [כרגע ב145 ש''ח לפני קופונים],

ג'קסון יש לי בוש PST 650 עובד מעולה מעל 3 שנים, זה הקישור לבראנד כלי עבודה, חנות מומלצת וזולה, כרגע בפחות מ300 ש''ח כולל משלוח חינם, [תחפשו בגוגל קופון בראנד ואולי תשיגו עוד 5 אחוז הנחה],

משחזת זווית יש לי של דוואלט בשימוש מעל 3 שנים, קישור לבראנד מחיר 334,
    לדעתי עם משחזת זווית חובה להביא משקפי מגן עולה כמה שקלים באלי אקספרס, בלי זה אפשר ח''ו להיפצע בעין ואם לא תביאו ביחד עם הכלי משקפי מגן אנשים ישתמשו בלי והם יכולים להיפצע,

מומלץ שיהיה גם סט כלים בסיסיים כזה, אבל עדיף להזמין מאמזון סט יותר מורחב במחיר זול כשיחזור השילוח לארץ, לבחור משלוח חינם,]

אם אתה רוצה שהכלים לא ישכחו או יעלמו חובה לדרוש צ'ק פקדון [אני מבקש שיהיה רשום בו 300 ש''ח, או לחילופין מזומן או אשראי/ ת''ז/ רישיון נהיגה], ולרשום שם ופלאפון,
    [אני מבקש 5 ש''ח על כל יום הן לתחזוק ותפעול הגמ''ח בשביל כל הכלים המתכלים כגון מסוריות וכדו' והן בשביל לזרז שהכלי יחזור באמת תוך יום 🙂 , הרבה פעמים אני מוותר על זה],

מומלץ לרשום את הגמ''ח גם באתר הזה

אשמח להערות והארות

הוראות שמומלץ לצרף [בלמינציה] לכלי עבודה,

הוראות לפטישון הקופסה כוללת: פטישון, קופסה עם חמש קודחים, מתאם קודחים רגילים לפטישון, מפתח לנעילת המתאם קודחים,

הוראות הפעלה: יש לחבר קודח לפטישון, לבחור מצב קדיחה, [יש כפתור עגול על הפטישון עם שלושה מצבי קדיחה: הלימה וסיבוב, סיבוב, הלימה,] יש כפתור עגול קטן על הידית לקידוח רציף, יש מעל כפתור הקידוח הגדול כפתור הוזזה קטן שאחראי לכיוון סיבוב הקודח יש להקפיד שיהיה לכיוון הנכון אחרת הפטישון לא יקדח טוב,

הוראות לג'קסון
    הוראות הפעלה : יש ללחוץ על הכפתור האדום, לשימוש רציף אפשר ללחוץ על הכפתור האדום הקטן שליד הכפתור האדום הגדול, לביטול מצב רציף יש ללחוץ עוד פעם על הכפתור הקטן,
    להוראות ניסור בסיבוב וניסור מיוחד אפשר להסתכל בחוברת ההוראות המצורפת,
    להחלפת המסורית יש למשוך את נחלק האדום אחורה ואז את המסורית החוצה,
    מומלץ להשתמש בכפפות עבודה ובמשקפי מגן, [אפשר להשאיל מהגמ''ח],

הוראות לדיסק
    הקופסה כוללת: מכשיר דיסק, משקפי מגן, ידית לדיסק, מגן ניצוצות לדיסק, מפתח אלן לנעילת הדיסק במקומו, 5 דיסקיות שחורות לחיתוך ברזל ונירוסטה, 3 דיסקיות ברזל עם שכבת יהלום לחיתוך קרמיקה ובטון, דיסק שיוף, ודיסק לחיתוך עץ עם מסור שרשרת,
    הוראות הפעלה: יש להרכיב את הידית בצד שנח לכם, [יש שני צדדים], לאחר מכן יש להוריד את הדיסקית הקטנה הראשונה שעל המכשיר ולהשאיר את השנייה, לאחר מכן יש להרכיב את מגן הניצוצות למקומו תוך כדי לחיצה על לחצן הברזל שעל המכשיר שתופס אותו במקומו, לאחר מכן יש להרכיב את הדיסקית ולסוגרה במקומה, לאחר מכן חובה להדק את הדיסקית הקטנה על ידי הכנסת מפתח אלן באחד החורים של הדיסקית הקטנה + לחיצה על הכפתור השחור בצידו האחורי של מכשיר הדיסק מעל הכיתוב של DEWALT באנגלית ולהדק את הדיסק במקומו, יש לכוון את מגן הניצוצות למיקום האידיאלי בשבילכם,
    בדיסקיות הברזל עם שכבת היהלום ובדיסקית עם מסור שרשרת חובה להקפיד על כיוון הסיבוב של הדיסקית, [יש סימון של הכיוון על גבי הדיסקית],
    חובה להשתמש במשקפי מגן ובכפפות עבודה ובמגן שעל הדיסק, הכלי מאוד מאוד מסוכן!!
    [כבר נפצעו ממנו],
    יש להחזיר את המכשיר מפורק כמו שהגיע,
    להוראות ברורות ומפורטות יותר אפשר להסתכל בחוברת ההוראות שבקופסה

רשימה לרשום פרטי מי שלוקח
    רשימה לגמח כלי עבודה.jpg

A תגובה 1 תגובה אחרונה
    2
    • ב מנותק
      ב מנותק
      בומבה
      כתב נערך לאחרונה על ידי

ראשית, תודה על ההדרכה.

לדעתי, (מנסיון לגמ"ח שעזרתי לו בהקמה) יש צורך להחזיק מלאי של ברגים, דיבלים, מסמרים, ג'מבואים וכד'.
      מוצרים קלאסיים מתכלים.
      יש הרבה שנתקעים או לא ממש יודעים.
      (כמובן בתשלום)

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • א אבי

הכלים הכי שימושיים הם: מברגה, פטישון, מסור חשמלי המכונה בארץ ג'קסון, משחזת זווית המכונה דיסק,
        כל הסיפור ביחד יכול לעלות סך הכל 1,200 ש''ח, לי הוא מחזיק כ3 שנים פלוס בתור גמ''ח מתפקד,
        ביטים קודחים מסוריות דיסקים וכו' אני מזמין בזול מאוד מאלי אקספרס,

פטישון ומברגה הזמנתי לפני 4 פלוס שנים מאלי אקספרס של דקו מאוד בזול, כרגע הפטישון התייקר, [כשאני הזמנתי היה מחסן בארץ], ולא שווה את מחירו הגבוה באלי אקספרס,

זה הקישור למברגה, מברגת פוטר מעולה שווה כל שקל בשימוש 4 שנים אצלי ועדיין עובדת מעולה, [כרגע ב145 ש''ח לפני קופונים],

ג'קסון יש לי בוש PST 650 עובד מעולה מעל 3 שנים, זה הקישור לבראנד כלי עבודה, חנות מומלצת וזולה, כרגע בפחות מ300 ש''ח כולל משלוח חינם, [תחפשו בגוגל קופון בראנד ואולי תשיגו עוד 5 אחוז הנחה],

משחזת זווית יש לי של דוואלט בשימוש מעל 3 שנים, קישור לבראנד מחיר 334,
        לדעתי עם משחזת זווית חובה להביא משקפי מגן עולה כמה שקלים באלי אקספרס, בלי זה אפשר ח''ו להיפצע בעין ואם לא תביאו ביחד עם הכלי משקפי מגן אנשים ישתמשו בלי והם יכולים להיפצע,

מומלץ שיהיה גם סט כלים בסיסיים כזה, אבל עדיף להזמין מאמזון סט יותר מורחב במחיר זול כשיחזור השילוח לארץ, לבחור משלוח חינם,]

אם אתה רוצה שהכלים לא ישכחו או יעלמו חובה לדרוש צ'ק פקדון [אני מבקש שיהיה רשום בו 300 ש''ח, או לחילופין מזומן או אשראי/ ת''ז/ רישיון נהיגה], ולרשום שם ופלאפון,
        [אני מבקש 5 ש''ח על כל יום הן לתחזוק ותפעול הגמ''ח בשביל כל הכלים המתכלים כגון מסוריות וכדו' והן בשביל לזרז שהכלי יחזור באמת תוך יום 🙂 , הרבה פעמים אני מוותר על זה],

מומלץ לרשום את הגמ''ח גם באתר הזה

אשמח להערות והארות

הוראות שמומלץ לצרף [בלמינציה] לכלי עבודה,

הוראות לפטישון הקופסה כוללת: פטישון, קופסה עם חמש קודחים, מתאם קודחים רגילים לפטישון, מפתח לנעילת המתאם קודחים,

הוראות הפעלה: יש לחבר קודח לפטישון, לבחור מצב קדיחה, [יש כפתור עגול על הפטישון עם שלושה מצבי קדיחה: הלימה וסיבוב, סיבוב, הלימה,] יש כפתור עגול קטן על הידית לקידוח רציף, יש מעל כפתור הקידוח הגדול כפתור הוזזה קטן שאחראי לכיוון סיבוב הקודח יש להקפיד שיהיה לכיוון הנכון אחרת הפטישון לא יקדח טוב,

הוראות לג'קסון
        הוראות הפעלה : יש ללחוץ על הכפתור האדום, לשימוש רציף אפשר ללחוץ על הכפתור האדום הקטן שליד הכפתור האדום הגדול, לביטול מצב רציף יש ללחוץ עוד פעם על הכפתור הקטן,
        להוראות ניסור בסיבוב וניסור מיוחד אפשר להסתכל בחוברת ההוראות המצורפת,
        להחלפת המסורית יש למשוך את נחלק האדום אחורה ואז את המסורית החוצה,
        מומלץ להשתמש בכפפות עבודה ובמשקפי מגן, [אפשר להשאיל מהגמ''ח],

הוראות לדיסק
        הקופסה כוללת: מכשיר דיסק, משקפי מגן, ידית לדיסק, מגן ניצוצות לדיסק, מפתח אלן לנעילת הדיסק במקומו, 5 דיסקיות שחורות לחיתוך ברזל ונירוסטה, 3 דיסקיות ברזל עם שכבת יהלום לחיתוך קרמיקה ובטון, דיסק שיוף, ודיסק לחיתוך עץ עם מסור שרשרת,
        הוראות הפעלה: יש להרכיב את הידית בצד שנח לכם, [יש שני צדדים], לאחר מכן יש להוריד את הדיסקית הקטנה הראשונה שעל המכשיר ולהשאיר את השנייה, לאחר מכן יש להרכיב את מגן הניצוצות למקומו תוך כדי לחיצה על לחצן הברזל שעל המכשיר שתופס אותו במקומו, לאחר מכן יש להרכיב את הדיסקית ולסוגרה במקומה, לאחר מכן חובה להדק את הדיסקית הקטנה על ידי הכנסת מפתח אלן באחד החורים של הדיסקית הקטנה + לחיצה על הכפתור השחור בצידו האחורי של מכשיר הדיסק מעל הכיתוב של DEWALT באנגלית ולהדק את הדיסק במקומו, יש לכוון את מגן הניצוצות למיקום האידיאלי בשבילכם,
        בדיסקיות הברזל עם שכבת היהלום ובדיסקית עם מסור שרשרת חובה להקפיד על כיוון הסיבוב של הדיסקית, [יש סימון של הכיוון על גבי הדיסקית],
        חובה להשתמש במשקפי מגן ובכפפות עבודה ובמגן שעל הדיסק, הכלי מאוד מאוד מסוכן!!
        [כבר נפצעו ממנו],
        יש להחזיר את המכשיר מפורק כמו שהגיע,
        להוראות ברורות ומפורטות יותר אפשר להסתכל בחוברת ההוראות שבקופסה

רשימה לרשום פרטי מי שלוקח
        רשימה לגמח כלי עבודה.jpg

A מנותק
        A מנותק
        aiib
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@אבי כתב בהדרכה לפתיחת גמ''ח כלי עבודה, [או לקניית הכלים הבסיסיים],:

רישיון נהיגה

עולה כמה עשרות שקלים בודדים להוציא חדש...

א תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • A aiib

רישיון נהיגה

א מנותק
          א מנותק
          אבי
          כתב נערך לאחרונה על ידי אבי

@aiib כתב בהדרכה לפתיחת גמ''ח כלי עבודה, [או לקניית הכלים הבסיסיים],:

רישיון נהיגה

אחזוקי אינשי בגנבי לא מחזקינן, אבל משכון מזרז ומחייב אותם להחזיר,

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          תגובה
          • תגובה כנושא
          התחברו כדי לפרסם תגובה
          • מהישן לחדש
          • מהחדש לישן
          • הכי הרבה הצבעות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.