דילוג לתוכן
  • קטגוריות
  • פוסטים אחרונים
  • תגיות
  • פופולרי
  • משתמשים
  • קבוצות
כיווץ
logo
  1. דף הבית
  2. בית חכם
  3. בית חכם בזול

בית חכם בזול

מתוזמן נעוץ נעול הועבר בית חכם
5 פוסטים 3 כותבים 62 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ג מנותק
    ג מנותק
    גליוני
    כתב נערך לאחרונה על ידי

אני בתכנון בנייה
    הבנתי שבתכנון מראש אפשר לעשות בית חכם די בזול
    שמעתי על Zigbee
    וקראתי קצת בבלוג הזה https://smartbyte.blog/category/tutorials/

אשמח לשמוע ממישהו שחקר היטב, על איזה מסלול מומלץ ללכת, איזה חברות של שקעים/מתגים/רכזת יתנו את המקסימום תועלת במינימום מחיר

תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה
    1
    • אני אניא מנותק
      אני אניא מנותק
      אני אני
      כתב נערך לאחרונה על ידי

יש אפשרות עם מוצרים שתומכים באפליקציית tuya, עם או בלי Zigbee.
      אצלי בבית יש הרבה מוצרים של בית חכם, חלקם באפליקציית שיאומי וחלקם עם tuya, אבל זה דורש אפליקציות כלומר טאבלט וכדומ'.
      מי שיש לו WSA במחשב עם אפליקציות יכול לשלוט באפלקציות אלו גם דרך המחשב, אבל החיבור הראשוני חייב להיעשות ע"י טלפון חכם או טאבלט.
      ישנם הרבה מוצרים תומכים, החל מממתים (פיוז) לארון חשמל, התקן מתבר למנורה, מתגים חכמים לאור/דוד שמש/וילונות/תריסים חשמליים/שקעים חכמים/מוני חשמל ועוד המון שתומכים בהנ"ל.
      זה הכי זול לכל הבית, אבל דורש הרבה קניות וקצת הבנה בחשמל, כמעט כל המוצרים דורשים גם חיבור 0 כדי לעבוד מה שמקשה על ההתקנה בעיקר בלהחליף מתגים, או ממתים בארון חשמל.
      בהצלחה

א יא תגובה 1 תגובה אחרונה
      2
      • אני אניא אני אני

יש אפשרות עם מוצרים שתומכים באפליקציית tuya, עם או בלי Zigbee.
        אצלי בבית יש הרבה מוצרים של בית חכם, חלקם באפליקציית שיאומי וחלקם עם tuya, אבל זה דורש אפליקציות כלומר טאבלט וכדומ'.
        מי שיש לו WSA במחשב עם אפליקציות יכול לשלוט באפלקציות אלו גם דרך המחשב, אבל החיבור הראשוני חייב להיעשות ע"י טלפון חכם או טאבלט.
        ישנם הרבה מוצרים תומכים, החל מממתים (פיוז) לארון חשמל, התקן מתבר למנורה, מתגים חכמים לאור/דוד שמש/וילונות/תריסים חשמליים/שקעים חכמים/מוני חשמל ועוד המון שתומכים בהנ"ל.
        זה הכי זול לכל הבית, אבל דורש הרבה קניות וקצת הבנה בחשמל, כמעט כל המוצרים דורשים גם חיבור 0 כדי לעבוד מה שמקשה על ההתקנה בעיקר בלהחליף מתגים, או ממתים בארון חשמל.
        בהצלחה

א יא מנותק
        א יא מנותק
        א י
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@אני-אני כתב בבית חכם בזול:

כמעט כל המוצרים דורשים גם חיבור 0 כדי לעבוד מה שמקשה על ההתקנה בעיקר בלהחליף מתגים

לא כולם
        יש כאלו שלא מצריכים ובמקום זה מתקינים קבל לפלוס והמינוס של הנורה שיוצאת מהמתג

אני אניא תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • א יא א י

כמעט כל המוצרים דורשים גם חיבור 0 כדי לעבוד מה שמקשה על ההתקנה בעיקר בלהחליף מתגים

לא כולם

אני אניא מנותק
          אני אניא מנותק
          אני אני
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@א-י כתב בבית חכם בזול:

לא כולם

לרוב במתגים בתוך הבית אין קבל מינוס = 0 אלא רק + בלבד, ואם רוצים להביא מהנורה או משהו אחר צריך להתחיל השחלות...
          נציין שיש המון מתגים שהם רק מתג שעובד על סוללות ומחובר לחיישן בארון חשמל או במנורה עצמה ואז המתג רק נותן פקודה למוצר החשמלי לפעול/להיכבות ולא מנתק פיזית את החשמל במתג עצמו.

א יא תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • אני אניא אני אני

@א-י כתב בבית חכם בזול:

לא כולם

לרוב במתגים בתוך הבית אין קבל מינוס = 0 אלא רק + בלבד, ואם רוצים להביא מהנורה או משהו אחר צריך להתחיל השחלות...
            נציין שיש המון מתגים שהם רק מתג שעובד על סוללות ומחובר לחיישן בארון חשמל או במנורה עצמה ואז המתג רק נותן פקודה למוצר החשמלי לפעול/להיכבות ולא מנתק פיזית את החשמל במתג עצמו.

א יא מנותק
            א יא מנותק
            א י
            כתב נערך לאחרונה על ידי

לרוב במתגים בתוך הבית אין קבל מינוס = 0 אלא רק + בלבד

התכוונתי שאת הקבל שמים במנורה עצמה ולא במתג
            וכך חוסכים את ההשחלות
            אני אישית העדפתי לחבר גם למינוס...

c3f07b0e-d416-4403-a9f7-74f38f54bffe-image.png

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0