איטום מתחת רצפת פרקט
- 
אני רוצה לעשות רצפת פרקט במרפסת הבעיה שלי שכיום יש נזילה מהמרפסת לחדר של השכנים מתחת רציתי לשאול האם יש דרך לעשות איטום בין החריצים של המרצפות ושהגובה של המרצפות יישאר אחיד ואם כן איזה חומר מתאים (אני לא רוצה לקחת סיכונים אני מחפש דרך שוודאי יאטום) רציתי בהתחלה לעשות מאריס 250 על כל המרפסת אבל אני מחפש דרך לעשות רק בין המרצפות 
- 
א אלע'ס גוט סימן נושא זה כשאלה 
- 
אני רוצה לעשות רצפת פרקט במרפסת הבעיה שלי שכיום יש נזילה מהמרפסת לחדר של השכנים מתחת רציתי לשאול האם יש דרך לעשות איטום בין החריצים של המרצפות ושהגובה של המרצפות יישאר אחיד ואם כן איזה חומר מתאים (אני לא רוצה לקחת סיכונים אני מחפש דרך שוודאי יאטום) רציתי בהתחלה לעשות מאריס 250 על כל המרפסת אבל אני מחפש דרך לעשות רק בין המרצפות @אלע-ס-גוט 
 רובע אמור לבצע את העבודה.
- 
@אלע-ס-גוט 
 רובע אמור לבצע את העבודה.
- 
@87937 רובע לא אוטם כיום יש שם רובע הוא עושה אולי שייזל פחות אבל הוא לא אוטם (בעיקרון אין להם נזילה אבל כשיורד גשם או שמרוקנים בריכה אז נוזל אליהם ספונג'ה רגילה באמת אין בעיה) @אלע-ס-גוט למה אתה עושה פרקט במקום שמרוקנים בריכה? 
 זה לא מומלץ
- 
@אלע-ס-גוט פרקט נהרס בקלות במים (כמובן אם אתה מדבר על פרקט לימנציה/טבעי) אא"כ אתה מדבר על קרמיקה דמוי פרקט אסור אפילו לשטוף רצפת פרקט המקסימום המותר זה להעביר סמרטוט לח