בעיה | קופסת חשמל נשבר התפסנות...
-
הבו פיתרונות יעילים נשבר התפסנות של הקופסא (4 מקום) וא"א להחליף לאחרת... (בתוך קיר דקורטיבי...)
-
הבו פיתרונות יעילים נשבר התפסנות של הקופסא (4 מקום) וא"א להחליף לאחרת... (בתוך קיר דקורטיבי...)
@זוג-ידיים-ימניות כתב בבעיה | קופסת חשמל נשבר התפסנות...:
אם הבנתי אותך נכון, הקופסא יוצאת החוצה (במשיכת התקע מהשקע)
ומדובר על קיר גבס וכדו' (לא בלוקים או בטון)
אני תופס עם בורג מתוך הקופסא לצדדים שיכנס לפני הגבס וכך הוא יוצר לו תפסנות חדשה ארוכה וחזקה -
אם הבנתי אותך נכון, הקופסא יוצאת החוצה (במשיכת התקע מהשקע)
ומדובר על קיר גבס וכדו' (לא בלוקים או בטון)
אני תופס עם בורג מתוך הקופסא לצדדים שיכנס לפני הגבס וכך הוא יוצר לו תפסנות חדשה ארוכה וחזקה@שלוש-ידיים לא. מדובר בקיר בלוקים. והזיז שבתוך הקופסא שאליו מתחבר הבורג של המסגרת/מתאם (במקרה שלי ניסקו סוויץ' 4 מקום) נתלש מהמקום ללא דרך חזרה...
-
@שלוש-ידיים לא. מדובר בקיר בלוקים. והזיז שבתוך הקופסא שאליו מתחבר הבורג של המסגרת/מתאם (במקרה שלי ניסקו סוויץ' 4 מקום) נתלש מהמקום ללא דרך חזרה...
הזיז שבתוך הקופסא שאליו מתחבר הבורג של המסגרת/מתאם (במקרה שלי ניסקו סוויץ' 4 מקום) נתלש מהמקום ללא דרך חזרה...
אה..
אז תכניס בורג מתוך המסגרת באלכסון אל דפנות הקופסא, שיעבור אותם החוצה (לכיוון הבלוק) -
הזיז שבתוך הקופסא שאליו מתחבר הבורג של המסגרת/מתאם (במקרה שלי ניסקו סוויץ' 4 מקום) נתלש מהמקום ללא דרך חזרה...
אה..
אז תכניס בורג מתוך המסגרת באלכסון אל דפנות הקופסא, שיעבור אותם החוצה (לכיוון הבלוק)@שלוש-ידיים התכוונת עם דיבל? לא נתפס יש רווח בפנים (היכן שהיה הזיז בין הקופסא לקיר) וא"א לתפוס שם שום דבר...
-
@שלוש-ידיים התכוונת עם דיבל? לא נתפס יש רווח בפנים (היכן שהיה הזיז בין הקופסא לקיר) וא"א לתפוס שם שום דבר...
לא נתפס יש רווח בפנים (היכן שהיה הזיז בין הקופסא לקיר) וא"א לתפוס שם שום דבר...
לא הבנתי.
בורג ארוך לדופן הפלסטיק. מה הבעיה?