התקנת פאנלים סלולרים
-
קניתי יד שניה פאנלים ואני רוצה קצת מידע איך לחבר אותם האם משהוא יכול לעזור לי בעניין ?
כל קולט של 280 ואט ישר *54 הממיר של 15 ק"ו
יש לממיר 8 חיבורים לפאנלים ולמעשה מי שמכר טוען שרק השלוש חובר זאת אומרת 54 לחלק ל3 שווה 18 האם זה הגיוני?
דבר נוסף איך אני יכול שהחשמל לא יחזור לחברת חשמל ? -
קניתי יד שניה פאנלים ואני רוצה קצת מידע איך לחבר אותם האם משהוא יכול לעזור לי בעניין ?
יש לממיר 8 חיבורים לפאנלים ולמעשה מי שמכר טוען שרק השלוש חובר זאת אומרת 54 לחלק ל3 שווה 18 האם זה הגיוני?
דבר נוסף איך אני יכול שהחשמל לא יחזור לחברת חשמל ?@ישראל-0 כתב בהתקנת פאנלים סלולרים:
יש לממיר 8 חיבורים לפאנלים ולמעשה מי שמכר טוען שרק השלוש חובר זאת אומרת 54 לחלק ל3 שווה 18 האם זה הגיוני?השאלה לא מספיק ברורה. אשמח שתסביר יותר.
-
54 לחלק ל3 שווה- 18
ז"א שחיברו 18 פאנלים בכל כניסה לממיר, השאלה האם חיברו את כל ה18 בטור או בכמה טורים ובמקביל
18 פאנלים כפול 280 וואט שווה 5040 שזה 5.04 ק"ו
כפול 3 זה כבר 15.12 ק"ואם תביא את נתוני הממיר (המדבקה שבצד ימין לכאורה) נוכל לדעת האם ומה הגיוני
-
-
הרי יש 8 חיבורים בממיר לחבר אליו פאנלים ואם אנו נשתמש רק ה3 חיבורים אז האם זה משנה איכן מתוך ה8 חיבורים?
-
@ישראל-0 כתב בהתקנת פאנלים סלולרים:
אז למה יש 8 חיבורים?
יתכן שכל כניסה מוגבלת במתח או בהספק
ועוד יתכן:
שתוכל לחבר בשמונה טורים
כנראה זה תועלתי במקרה שיש חלק פאנלים שעומדים באזורים עם יותר צל, או בזוויות שונות שנותנים מתח והספק שונה מאחרים,
אז יתכן וכדאי לחבר אותם בטורים נפרדים לממיר למניעת ירידת תפוקה של הפאנלים האחריםכך עולה במחשבתי לאור הנידון כאן