התקנת מזגן מה אני צריך לדעת,
-
@admin כתב בהתקנת מזגן מה אני צריך לדעת,:
בדרך כלל 3 מטר לפחות.
כיום הרבה חברות זה שנים, אך אני לא יודע האם ניתן להשיג מוכן של 2
@שלוש-ידיים על יותר מ3 צריך להוסיף גז?
@יעקב-ישראל כתב בהתקנת מזגן מה אני צריך לדעת,:
אם הקיר ישן
20 זה ישן?
-
בוקר טוב לי
כמה הארות מניסיוני הקט...
קיר של 20 שנה מסתבר שהוא לא יתפורר, בכל מקרה תקדח תרגיש אם הוא מתפורר.
אם זה לא קיר של ממ"ד, אתה יכול לקדוח גם בלי כוס, עם מקדח ארוך כמה חורים, רק שתשים לב לא לקדוח נמוך מדי בקיר החדר, כי אז יראו את החור מתחת למזגן.
תקדח באלכסון קצת כלפי מטה כמו שנאמר כאן.
לגבי החשמל תצטרך חוט של 5 גידים כנ"ל תחבר לפי הצבעים שיהיה תואם בין הפנימי לחיצוני, L1 לL1 וכו'.
צנרת מוכנה, זה הולך עובי לפי כ"ס, בחנות יביאו לך עובי תואם, ולפי מטרים שאתה צריך כמובן. (3 מטר?)
כשאתה סוגר ומבריג את צנרת הגז תצמיד את הצינור למקום ההברגה ואחרי זה תבריג, כדי שלא יוברג בצורה עקומה ויעקם את סוף הצינור. (ואז תצטרך 'כלים מיוחדים' לסדר את זה, מקוה שהייתי מובן).
ולהבריג חזק כדי שלא יהיה בריחת גז. (אולי את הדק צריך קצת יותר מתון?)
וווחובה לשים את הלפלף של הבידוד...
זהו בינתיים... בהצלחה. -
@kasnik כתב בהתקנת מזגן מה אני צריך לדעת,:
אין צורך בשום ציוד מיוחד. את הצנרת אפשר לקנות מוכן.
זה לא יותר יקר?
זה קצת יותר יקר/ הרבה יותר זול ממתקין
@kasnik כתב בהתקנת מזגן מה אני צריך לדעת,:
יש נפק''מ איזה גובה המדחס נמצא?
בגדול, לא!
מעל 3 מטר הפרש יש ליצור בצנרת מלכודת שמן.@שלוש-ידיים כתב בהתקנת מזגן מה אני צריך לדעת,:
מעל 3 מטר הפרש יש ליצור בצנרת מלכודת שמן.
לא ידעתי
מה זאת אומרת?עיקול קטן אחרי הציאה מהקיר?
-
טוב, אז מזגן אינוורטר אף פעם לא התקנתי לשמחתי.
אבל מהנסיון הקט שיש לי בהתקנת המזגנים לביתי ולסוכתי -
שני דברים חשובים שלא הוזכרו פה (רלוונטי למזגן רגיל):- כשפותחים את מעבר הגז לראשונה בתום ההתקנה מתחילים עם פתיחת הצינור הגדול ותוך כדי לוחצים על הונטיל של הצינור הקטן עד שמרגישים קור ושמן מה שמעיד שהגז התחיל לצאת.
המטרה: כדי שהגז ידחוף את כל בועות האוויר והלחות שנכנסו לצינור בעת ההתקנה בלי רשות.
(יש תחליף עם מכשיר וואקום למשך כשלושת רבעי שעה.) - כדי לבדוק האם חיבורי הגז הרמטיים. לוקחים סבון, מורחים על קצה האום שמהדק את הצינור, ורואים אם יש בועות.
- כשפותחים את מעבר הגז לראשונה בתום ההתקנה מתחילים עם פתיחת הצינור הגדול ותוך כדי לוחצים על הונטיל של הצינור הקטן עד שמרגישים קור ושמן מה שמעיד שהגז התחיל לצאת.
-
טוב, אז מזגן אינוורטר אף פעם לא התקנתי לשמחתי.
אבל מהנסיון הקט שיש לי בהתקנת המזגנים לביתי ולסוכתי -
שני דברים חשובים שלא הוזכרו פה (רלוונטי למזגן רגיל):- כשפותחים את מעבר הגז לראשונה בתום ההתקנה מתחילים עם פתיחת הצינור הגדול ותוך כדי לוחצים על הונטיל של הצינור הקטן עד שמרגישים קור ושמן מה שמעיד שהגז התחיל לצאת.
המטרה: כדי שהגז ידחוף את כל בועות האוויר והלחות שנכנסו לצינור בעת ההתקנה בלי רשות.
(יש תחליף עם מכשיר וואקום למשך כשלושת רבעי שעה.) - כדי לבדוק האם חיבורי הגז הרמטיים. לוקחים סבון, מורחים על קצה האום שמהדק את הצינור, ורואים אם יש בועות.
@עשר-אצבעות כתב בהתקנת מזגן מה אני צריך לדעת,:
(יש תחליף עם מכשיר וואקום למשך כשלושת רבעי שעה.)
10 דק' על השעון
- כנ''ל, פותר את הבעיה...
- כשפותחים את מעבר הגז לראשונה בתום ההתקנה מתחילים עם פתיחת הצינור הגדול ותוך כדי לוחצים על הונטיל של הצינור הקטן עד שמרגישים קור ושמן מה שמעיד שהגז התחיל לצאת.