אישור גז מזויף - לעדכן את החברה ?
-
ביקשתי מהחברה שמספקת לי גז היום, טכנאי גז לביקורת תקופתית, והם טענו שכבר ביקר אצלינו טכנאי, לפני חצי שנה
כשהתווכחנו איתם אני ואשתי שלא זכור לנו כזה דבר ואף אחד לא ביקר, הם אמרו שיש אישור לביקור
וביקשתי את האישור כי אין לי אותו (שנתיים בדירה הזו ומעולם לא זכור לנו שהזמנו טכנאי גז ...
)
ראיתי שהטכנאי חתם כביכול בשמי, הכתב לא שלי וגם החתימה לא
האם לעדכן אותם בזה או שהעיקר שיש לי אישור גז ? -
ביקשתי מהחברה שמספקת לי גז היום, טכנאי גז לביקורת תקופתית, והם טענו שכבר ביקר אצלינו טכנאי, לפני חצי שנה
כשהתווכחנו איתם אני ואשתי שלא זכור לנו כזה דבר ואף אחד לא ביקר, הם אמרו שיש אישור לביקור
וביקשתי את האישור כי אין לי אותו (שנתיים בדירה הזו ומעולם לא זכור לנו שהזמנו טכנאי גז ...
)
ראיתי שהטכנאי חתם כביכול בשמי, הכתב לא שלי וגם החתימה לא
האם לעדכן אותם בזה או שהעיקר שיש לי אישור גז ? -
האם לעדכן אותם בזה או שהעיקר שיש לי אישור גז ?
אתה צריך לשלם על ביקור? אם לא אז ברור שתעדכן ותדרוש ביקורת חוזרת.
אם אתה צריך לשלם ואתה בטוח שהכל תקין אז זה כבר שאלה האם למנוע בעיות אצל אנשים אחרים...
אני לא יודע אם אני נדרש לתשלום, המסמך הזה מתוך ביקורת שגרתית של פעם ב 5 שנים
-
-
אתה צריך לשלם על ביקור? אם לא אז ברור שתעדכן ותדרוש ביקורת חוזרת.
צריך גם לשאול, האם שילמת על ה"ביקור" הזה? אם כן תדרוש החזר
לא, לא שילמתי
הם טוענים שזה ביקור אחת מחמש שנים
אם בחשבונית הקרובה הראה חיוב טכנאי אתבע החזר.
אגב, אצל מי אפשר להתלונן עליהם ? משטרה על גניבת זהות ? או מישהו אחר ? -
הם מגיעים לכל אחד פעם בחמש שנים, ואין קשר בין שכן לשכן כך שזה לא אמור לפגוע באף אחד אחר.
אם הכל אצלך תקני כדאי שיבואו אתה לא אמור להינזק מזה כלום, ואם ח"ו יש דליפות בהחלט כדאי לגלות אותן בזמן.
אצלי הוא החליף אפילו את הצינור של הגז לתנור על חשבונם, זה טוב כי יש כנראה איזה בלאי של הצינור והוא פחות בטיחותי.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות