ניקוז לכיור
-
אם הבנתי נכון את התמונה, יש לך כניסה של ביוב לקיר ומחובר אליה צינור לבן
צריך להוציא את הצינור הלבן (הוא נכנס במעט לחץ לתוך טבעת גומי שסביב החלק הפנימי של הצינור השחור שבקיר)
תקנה סיפון עם צינור כזה

את החלק העליון (2) תתקין בתחתית הכיור (את המסננת והבורג תשים בכיור מבפנים ותבריג מתוך הכיור לתוך הצינור שתניח אותו מתחת הכיור)
את החלק של הצינור (1) תכניס במעט לחץ לצינור השחור שבקיר ותבדוק שיש שם עדיין את הגומיה השחורה
וזהו....
הסבר מורכב אבל לעשות את זה זה יותר קל -
אם הבנתי נכון את התמונה, יש לך כניסה של ביוב לקיר ומחובר אליה צינור לבן
צריך להוציא את הצינור הלבן (הוא נכנס במעט לחץ לתוך טבעת גומי שסביב החלק הפנימי של הצינור השחור שבקיר)
תקנה סיפון עם צינור כזה

את החלק העליון (2) תתקין בתחתית הכיור (את המסננת והבורג תשים בכיור מבפנים ותבריג מתוך הכיור לתוך הצינור שתניח אותו מתחת הכיור)
את החלק של הצינור (1) תכניס במעט לחץ לצינור השחור שבקיר ותבדוק שיש שם עדיין את הגומיה השחורה
וזהו....
הסבר מורכב אבל לעשות את זה זה יותר קל -
@א-י הבעיה היא שהחור בקיר הוא נורא קטן (לשם המחשה, הקוטר של הצינור הלבן הוא 3 ס"מ) ולכן אני הכנסתי את הצינור הלבן, רק הוא מצליח להיכנס פנימה, האם יש צינורות דומים עם כזה קוטר קטן?
אני גם מעדיף סיפון גמיש כדי לא לתפוס את כל המגירה...
-
@aiib כשאתה קונה סיפון אתה מקבל צינור מתאים
אם תרצה קח את הצינור הלבן יחד איתך לטמבור ותבדוק את הקוטר של הצינור שאתה הולך לקנות.לגבי סיפון שרשורי זה אכן נוח אבל הסיפון הרגיל מונע סתימות בצנרת
כמו כן השרשורי יכול להקרע מדי פעם -
-
@א-י הבעיה היא שהחור בקיר הוא נורא קטן (לשם המחשה, הקוטר של הצינור הלבן הוא 3 ס"מ) ולכן אני הכנסתי את הצינור הלבן, רק הוא מצליח להיכנס פנימה, האם יש צינורות דומים עם כזה קוטר קטן?
בד"כ מתקינים בקיר צול ורבע, ושרשור לכיור כזה הוא בגודל מתאים לחור.
אם זה לא כיור מטבח או מקום עם יותר מידי שערות אז השרשור לא עושה בעיות.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות