סגירת חלק ממפרסת לילדים קטנים
-
תנאים קצת קשים..
אם תעשה את זה עם עצים עבים יותר כנראה אפשרי.
תעשה שתי מסגרות מקרש 5X10 ותחבר עם ג'מבו או בורג עבה לקיר והיי טאק לריצפה. (אם יש לך אפשרות לשים ברצפה יותר עבה, מומלץ)
(בתוך המסגרות אתה יכול לשים אקורדיון מעץ או קורות 2X4 או 4X4, רק שים לב אם צריך לחבר לפני ההתקנה)
השער במסגרת נפרדת כמובן עם צירים חזקים. ובשביל להוריד משקל מהקירות תשים גלגל תמיכה ברצפה שיפתח ויסגור את הדלת. -
תנאים קצת קשים..
תעשה שתי מסגרות מקרש 5X10 ותחבר עם ג'מבו או בורג עבה לקיר והיי טאק לריצפה. (אם יש לך אפשרות לשים ברצפה יותר עבה, מומלץ)
(בתוך המסגרות אתה יכול לשים אקורדיון מעץ או קורות 2X4 או 4X4, רק שים לב אם צריך לחבר לפני ההתקנה)
השער במסגרת נפרדת כמובן עם צירים חזקים. ובשביל להוריד משקל מהקירות תשים גלגל תמיכה ברצפה שיפתח ויסגור את הדלת.תנאים קצת קשים..
השער במסגרת נפרדת כמובן עם צירים חזקים. ובשביל להוריד משקל מהקירות תשים גלגל תמיכה ברצפה שיפתח ויסגור את הדלת.ולייסטים מרובעים לא הרגילים הגמישים, לא יהיה טוב ?
-
תנאים קצת קשים..
השער במסגרת נפרדת כמובן עם צירים חזקים. ובשביל להוריד משקל מהקירות תשים גלגל תמיכה ברצפה שיפתח ויסגור את הדלת.ולייסטים מרובעים לא הרגילים הגמישים, לא יהיה טוב ?
-
למה לא קיר גבס? או שפספסתי משהו...
פאנלית הוא לא רצה אז גבס...
אם אני אעשה כך, זה יכול להיות מחסום טוב ?
כלומר, הקו האדום יהיה קרשים 4X4 רק בשביל מסגרת ובאמצע החלל פלטה שלימה שתנעל עם בריח למסגרת הקו הכחול, ורק אעשה גלגל שכל הקו האדום יוכל לזוז וישען עליו ?

ובשביל להוריד משקל מהקירות תשים גלגל תמיכה ברצפה שיפתח ויסגור את הדלת.
-
אם זה סבבה לך כזה שער גדול אז אין בעיה,
מה שכן כשהשער יהיה פתוח הוא לא יהיה כל כך חזק אלא רק כשהוא סגור. (בהנחה שהסגירה תהיה חזקה) -
מה שכן כשהשער יהיה פתוח הוא לא יהיה כל כך חזק אלא רק כשהוא סגור. (בהנחה שהסגירה תהיה חזקה)אם זה סבבה לך כזה שער גדול אז אין בעיה,
מה שכן כשהשער יהיה פתוח הוא לא יהיה כל כך חזק אלא רק כשהוא סגור. (בהנחה שהסגירה תהיה חזקה)מה הכוונה לא יהיה חזק ?
הוא לא יהיה באוויר אלא על הגלגל בצד השני !
להוסיף באמצע עוד עמוד עם גלגל ? שייך ? ייסע טוב ? -
מה שכן כשהשער יהיה פתוח הוא לא יהיה כל כך חזק אלא רק כשהוא סגור. (בהנחה שהסגירה תהיה חזקה)מה הכוונה לא יהיה חזק ?
הוא לא יהיה באוויר אלא על הגלגל בצד השני !
להוסיף באמצע עוד עמוד עם גלגל ? שייך ? ייסע טוב ? -
להוסיף באמצע עוד עמוד עם גלגל ? שייך ? ייסע טוב ?
אם אתה יכול, הכי טוב.
יש לך טיפים איך אני בודק שהכל יהיה באותו גובה ?
אני פושט חושב להוסיף קרש לאמצע ועליו לעשות גלגל
רק איך הגלגל בקצה והגלגל באמצע יהיה שווה ? איך מודדים את זה ?
זה ייסע ולא יתקע בגלל שהוא באמצע ? -
להוסיף באמצע עוד עמוד עם גלגל ? שייך ? ייסע טוב ?
אם אתה יכול, הכי טוב.
יש לך טיפים איך אני בודק שהכל יהיה באותו גובה ?
אני פושט חושב להוסיף קרש לאמצע ועליו לעשות גלגל
רק איך הגלגל בקצה והגלגל באמצע יהיה שווה ? איך מודדים את זה ?
זה ייסע ולא יתקע בגלל שהוא באמצע ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות