פתיחת דלת מחדר מדרגות
-
כן השאלה שלי איך להתקדם איך לפרק בניסור יהלום או פשוט להביא כמה ערבים עם קונגו לפרק?
תודה על המענה אשמח לכל תשובה -
כן השאלה שלי איך להתקדם איך לפרק בניסור יהלום או פשוט להביא כמה ערבים עם קונגו לפרק?
תודה על המענה אשמח לכל תשובהכן השאלה שלי איך להתקדם איך לפרק בניסור יהלום או פשוט להביא כמה ערבים עם קונגו לפרק?
יהלום יותר נקי יותר מהיר (נפק"מ לשכנים...) לכאורה ייצא יותר יקר.
אני לא מהנדס אבל לא בטוח שאפשר לפתוח איך שרוצים בחדר מדרגות.תודה על המענה אשמח לכל תשובה
-
@פיתוח-אישי
דרך אגב פעם ראיתי סרטון שרצו להסתיר דלת של יחידת דיור אז פשוט עשו אותה בתוך הארון חשמל פשוט פותחים את הארון חשמל ואז נכנסים
-
@פיתוח-אישי
דרך אגב פעם ראיתי סרטון שרצו להסתיר דלת של יחידת דיור אז פשוט עשו אותה בתוך הארון חשמל פשוט פותחים את הארון חשמל ואז נכנסים
@אהרון-שלום מזכיר לי מקרה הפוך, ראיתי דירה שבית השימוש היה מאחורי ארון חשמל

-
איך אפשר ניסור יהלום אם יש ארון חשמל זה לא מזיק את כל החוטים בפנים?
-
אני מעלה תמונה נשמח לתגובה מה נראה לכם....

-
נראה לי מסובך קצת..
מאמין שצריך איש מקצוע רציני. -
תנסה להגדיר מה מסובך
-
תנסה להגדיר מה מסובך
-
כמה אמור לעלות כזה דבר
פלוס מינוס -
תנסה להגדיר מה מסובך
תנסה להגדיר מה מסובך
גם הארון של הנתיכים נמצא שם שהוא בד"כ נמצא מחוץ לבניינים. להזיז אותו צריך אישור של ח"ח (אם אני לא טועה)
גם יש שם הרבה לוחות, זה אומר הרבה בתים + הרבה כיווני חשמל.
מה שלא תצליח להזיז עקב חוטים קצרים, תשחיל מחדש?
בהנחה שאתה יכול לזיז הכול לצד ימין (נראה לי לשם התכוונת) אם תוכל לפתוח פתח 70/80 ולהעלות קצת את הלוחות למעליך,
+להגיע עד עד הארון של הנתיכים בלי ליגוע בו + שאין לך עוד צינורות שיורדים שם, אולי אפשרי.
נראה לי שיש לך פלוס מסוים שזה בניה ישנה ולא היו מעבירים חשמל לבית דרך הרצפה אלא רק מהתקרה, חוץ מהנתיכים כאמור, ובהנחה שלא השחילו אח"כ.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות