דלת הזזה מתריס - נעילתה מבפנים
-
@admin כתב בדלת הזזה מתריס - נעילתה מבפנים:
אם הבנתי נכון את מבוקשך,
אולי משהו כזה?זה לא מתאים לי, כי הדלתות בנויות כמו ארון הזזה שיש שני דלתות אחת שיושבת על המסילה החיצונית ואחת יושבת על המסילה הפנימית
הדלת עם המנעול היא הדלת החיצונית וזו הדלת שאני פותח וסוגר.
אם אני אשים את זה, אני אצטרך לשים על המסילה מחוץ למחסן, כי הדלת שיושבת על המסילה הפנימית ננעלת (ללא מנעול, רק וו שעולה ויורד, כמו בחלון של בית) כלפי פנים לשמאל והדלת במסילה החיצונית ננעלת בצד ימין מבחוץ, ומבפנים בדלת הזו זה חלק,
אז אין לזה על מה להיתפס -
אם הבנתי נכון את מבוקשך,
אולי משהו כזה?זה לא מתאים לי, כי הדלתות בנויות כמו ארון הזזה שיש שני דלתות אחת שיושבת על המסילה החיצונית ואחת יושבת על המסילה הפנימית
הדלת עם המנעול היא הדלת החיצונית וזו הדלת שאני פותח וסוגר.
אם אני אשים את זה, אני אצטרך לשים על המסילה מחוץ למחסן, כי הדלת שיושבת על המסילה הפנימית ננעלת (ללא מנעול, רק וו שעולה ויורד, כמו בחלון של בית) כלפי פנים לשמאל והדלת במסילה החיצונית ננעלת בצד ימין מבחוץ, ומבפנים בדלת הזו זה חלק,
אז אין לזה על מה להיתפס -
אני לא בטוח שהבנתי את כוונתך
אבל אני רציתי נעילה עם מנעול לתריסי הזזה אצלי בבית
וקניתי מאלי אקספרס מנעול שמתחבר לתריס אחד ויש לו פין שנכנס לתריס השני ע"י לחיצה ונפתח ע"י מפתח

-
@יהודה-2 ואתה צריך מנעול גם בצד החיצוני?
יש בצד החיצוני, אני רוצה גם בפנימי
יש כזה דבר מנעול אחד שיש לו כניסה למפתח משני הצדדים ?@יהודה-2 כתב בדלת הזזה מתריס - נעילתה מבפנים:
@יהודה-2 ואתה צריך מנעול גם בצד החיצוני?
יש בצד החיצוני, אני רוצה גם בפנימי
יש כזה דבר מנעול אחד שיש לו כניסה למפתח משני הצדדים ?נראה שיש:
https://s-eldad.co.il/product/סגר-כפול-9000-7000-דו-צדדימפתח/ -
הפתרון לא הכי פוטוגני, אבל קלי קלות.
תקדח חור בעובי 4 מ"מ שעובר מדלת לדלת, כשהדלתות סגורות לשתי הכיוונים.
ותכניס בחור בורג סגר 3 מ"מ, שיעבור את הפרופיל של הדלת הראשונה וייכנס קצת לפרופיל השני.
וכדי שלא יוכלו לנעול כשאתה בפנים, תעשה את החור כשהדלת פתוחה טיפה. שהמנעול לא יוכל להיתפס.