מים חמים נגמרים מהר בדוד חשמל
-
יש לי בבית דוד שמש שנמצא בוידעם והוא שוכב עבד תקופה מצוין היה אפשר להיתקלח כמה אנשים אחד אחרי השני והיה מים חמים
בזמן האחרון נגמר המים ממש מהר אחרי עשר דקות עשרים דקות של מקלחת והבוילר דולק שעה לפעמים גם שעתיים רצוף שאלתי מישהו הוא אמר לי בגלל שהדוד שוכב אז כנראה שהצטבר הרבה אבנית האם זה נכון? ואם כן איך אפשר לנקות את האבנית תודה רבה -
לא מבין בזה יותר מידי אבל חורף היום ודוד שמש לא אמור מידי לחמם
ומה שכתב כבודו בענין הבוילר אפשר לפתוח בתחתית הדוד (לא יודע איך זה ממוקם בשוכב) את הגוף חימום זה דבר שניתן לחלפה (אל תחליף תפתח תנקה ותחזיר)
אבל אני לא יודע איך תרוקן אותו (בשביל לרוקן דוד צריך לשחרר לו את הכניסה של המים מהצנרת ולפתוח את המקלחת על חם עד שהם יגמרו...) -
יש לי בבית דוד שמש שנמצא בוידעם והוא שוכב עבד תקופה מצוין היה אפשר להיתקלח כמה אנשים אחד אחרי השני והיה מים חמים
בזמן האחרון נגמר המים ממש מהר אחרי עשר דקות עשרים דקות של מקלחת והבוילר דולק שעה לפעמים גם שעתיים רצוף שאלתי מישהו הוא אמר לי בגלל שהדוד שוכב אז כנראה שהצטבר הרבה אבנית האם זה נכון? ואם כן איך אפשר לנקות את האבנית תודה רבה@עבודה-יהודית
יתכן שזה אכן אבנית, אך יכול להיות שזה בגלל שהמים שנכנסים לדוד הם כ"כ קרים וממילא המים החמים מתקררים יותר מהר.