בעיה בפתיחת ארון
-
-
לא יודע איך לא חשבו על זה קודם... אבל בנו לי ארון שצמוד לקיר שליד יד דלת עם ידית, מה שקורה שהדלת של הארון לא נפתחת עד הסוף כי היא נתקעת בידית... זה גם גורם שמגירה פנימית לא יכולה להיפתח עד הסוף...
האם המצב אבוד או שיש איזה פתרון עם איזה ציר מיוחד וכדו'?

@aiib אבוד זה לא
מקסימום אפשר לשנות את כיוון פתיחת הדלת
יש גם באלי אקספרס ידיות פחות בולטות וצריך לבדוק אם זה יעזור לדלת הארון להפתח יותר
(אולי יש גם אפשרות את הידית הנוכחית לקצר)

הארון יפה מדי בשביל לחתוך את הדלות של הארון לשתיים? (עד גובה ידית הדלת)
חלוקת תאים של הארון בצורה שונה זה שייך? (להעביר את המגרות לצד השני) -
@aiib אבוד זה לא
מקסימום אפשר לשנות את כיוון פתיחת הדלת
יש גם באלי אקספרס ידיות פחות בולטות וצריך לבדוק אם זה יעזור לדלת הארון להפתח יותר
(אולי יש גם אפשרות את הידית הנוכחית לקצר)

חלוקת תאים של הארון בצורה שונה זה שייך? (להעביר את המגרות לצד השני)@א-י כתב בבעיה בפתיחת ארון:
@aiib אבוד זה לא
מקסימום אפשר לשנות את כיוון פתיחת הדלתזה לא אפשרי - הדלת בנויה לפתיחה רק בכיוון הזה.
כן, סנטימטר פחות יאפשר למגירות להיפתח. אבל אתה יודע לומר לי האם ניתן להחליף לדלתות פנים רב בריח ידיות?)
כן...
חלוקת תאים של הארון בצורה שונה זה שייך? (להעביר את המגרות לצד השני)
להזיז את המגירות יהיה מאד בעייתי, זה לפרק את הארון פחות או יותר...
-
דווקא נראה שכן חשבו על זה ולכן עשו "הרחקה" בצד ימין למגירות. והסיבה שזה לא מספיק זה בגלל הבולמים שיש לך על הידית (הס"מ החסר בשביל שהמגירות ייפתחו..)
@admin כתב בבעיה בפתיחת ארון:
דווקא נראה שכן חשבו על זה ולכן עשו "הרחקה" בצד ימין למגירות. והסיבה שזה לא מספיק זה בגלל הבולמים שיש לך על הידית (הס"מ החסר בשביל שהמגירות ייפתחו..)
ההרחקה היא בגלל דלתות הארון (יש כזה גם בצד השני ובשאר ארונות הבית שיש להם מגירות פנימיות)
הבולם הוא כדי שהדלת לא תפצע מהשפיץ של הידית, אבל גם בלעדיה המגירה לא נפתחת עד הסוף. -
@א-י כתב בבעיה בפתיחת ארון:
@aiib אבוד זה לא
מקסימום אפשר לשנות את כיוון פתיחת הדלתזה לא אפשרי - הדלת בנויה לפתיחה רק בכיוון הזה.
כן, סנטימטר פחות יאפשר למגירות להיפתח. אבל אתה יודע לומר לי האם ניתן להחליף לדלתות פנים רב בריח ידיות?)
כן...
חלוקת תאים של הארון בצורה שונה זה שייך? (להעביר את המגרות לצד השני)
להזיז את המגירות יהיה מאד בעייתי, זה לפרק את הארון פחות או יותר...
@aiib כתב בבעיה בפתיחת ארון:
לא מכיר
אבל מעניין לבדוק אם אפשר להוריד ס"מ מהידית הנוכחית
אולי שווה לקחת למישהו שיאלתר לך משהו מהידית הנ"ל
זה לפחות מה שאני הייתי מתמקד בו