ריח של ביוב בפתיחת המים
-
אני חושב חצי כוס אולי קצת יותר
ובכללי זה מנקה את הניקוז כך שגם אם זה בגלל שלא היה שימוש הרבה זמן זה יועיל
בהצלחה תעדכן .... -
@אהרן כתב בריח של ביוב בפתיחת המים:
בכיור רגיל בערך שתי כפות ובאמבטיה שלוש
ככה אני עושהאני מדבר על בורות ניקוז. כמה?
אגב, הבעיה יכולה להתרחש גם בגלל צינורות ניקוז שלא היה בהן תחלופה הרבה זמן? (כי לא אמור להיות לכלוך, אבל הניקוז עמד הרבה זמן ללא שימוש)
כתב בריח של ביוב בפתיחת המים:
אני מדבר על בורות ניקוז. כמה?
התכוונתי כמובן נקודת ביקורות- חיבור של 2-3 צינורות
-
צריך להניח את הסודה על הפתח של הביוב ואז לשפוך כמות גדולה של מים רותחים מהקומקום בא נאמר קומקום שלם
ואז לפתןח את המים במקלח למשך דקה שתיים
אני משתמש בזה הרבה פעמים בכל מה שקשור לניקוז ומעולם זה לא עשה לי בעיות רק פלאים
חשוב להוציא את החוסם ריח לפני ולנקות בלי להחזיר רק אחרי השטיפה .
ועוד דבר צריך סופר זהירות עם הסודה זה חומר מסוכן וגם עדיף לא לנשום את האדים שזה עושה
בהצלחה -
אני מעולם לא השתמשתי בזה בנקודת ביקורת כי לא היה לי צורך אבל אני חושב שצריך לשים כמות קרוב לכוס חד פעמי ומיד לשפוך מים רותחים אבל עדיף לך לעשות גם בבור ניקוז של האמבטיה ובעיקר שם .... בהצלחה ובזהירות
@אהרן כתב בריח של ביוב בפתיחת המים:
אני מעולם לא השתמשתי בזה בנקודת ביקורת כי לא היה לי צורך אבל אני חושב שצריך לשים כמות קרוב לכוס חד פעמי ומיד לשפוך מים רותחים אבל עדיף לך לעשות גם בבור ניקוז של האמבטיה ובעיקר שם .... בהצלחה ובזהירות
באמבטיה אין לי ריח. רק במקלחון.
לשפוך לתוך המים ואז להוסיף מים רותחים? -
אגב, מחסום ריח בהכרח מגביה את מפלס המים בנקודת ביקורת? או שרק צריך שהכניסה למחסום ריח תהיה מתחת לפני המים? (כי במקרה שלי הכניסה והיציאה הם באותו הגובה ככה שהמים נשארים באותו הגובה בין אם יש מחסום ריח ובין אם אין)
-
@ישראל-אשר כתב בריח של ביוב בפתיחת המים:
@aiib בהכרח מגביה את מפלס המים בנקודת ביקורת
האם זה נכון? אני מנסה להבין למה, בעצם המטרה של חוסם ריח אם אני מבין נכון זה לגרום לאוויר לעבור דרך המים ואז מספיק שהיציאה של החוסם נמצאת בתוך המים גם אם הצנרת עצמה מעל מפלס המים