ברז עם מים קרים בלבד
-
@מאיר-ליברזון כתב בברז עם מים קרים בלבד:
כן זה המסומן באדום.
אין עליו סימונים.למה שיתפורר? תנקה טוב את האיזור (עדיף עם שואה אבק או מפוח) ותרטיב אותו (אפילו כמה פעמים, לחומרא) לפני יישום החומר - זה יתפורר רק מרטיבות (שלא תהיה)
התכוונתי מהתזוזה של הברז (שלא תהיה...)
@aiib כתב בברז עם מים קרים בלבד:
יש בטמבורים 1 קילו של מלט שחור
-
@שלוש-ידיים כתב בברז עם מים קרים בלבד:
כמה עולה?...
ואיך מכינים? רק מים ומערבבים? התייבשות מהירה? -
יש מלט מהיר לא יודע מה התכוון @שלוש-ידיים אבל זה מתקשה תוך 7 דקות כמדומני, עושים אם זה דלתות ענק
-
יש מלט מהיר לא יודע מה התכוון @שלוש-ידיים אבל זה מתקשה תוך 7 דקות כמדומני, עושים אם זה דלתות ענק
@דוד-משה כתב בברז עם מים קרים בלבד:
איך קוראים לזה? זה נמכר בכמות קטנה? עיבוד של מים וזהו? (אין לי כח להתחיל לערבב חול וחצץ...)
-
לא משנה איזה חומר תשים.... הברז לא אמור לרקוד... אבל תזכור; לנקות טוב טוב ולהרטיב לפני!
אני אישית לא ממליץ על המלט המהיר, לי הוא התייבש תוכ"ד (ממה שאני התנסתי...) עדיף קלסימו או פרופילה. ואולי יותר מקילו, כדי שיתפוס טוב. -
לא משנה איזה חומר תשים.... הברז לא אמור לרקוד... אבל תזכור; לנקות טוב טוב ולהרטיב לפני!
אני אישית לא ממליץ על המלט המהיר, לי הוא התייבש תוכ"ד (ממה שאני התנסתי...) עדיף קלסימו או פרופילה. ואולי יותר מקילו, כדי שיתפוס טוב.@מאיר-ליברזון כתב בברז עם מים קרים בלבד:
לי הוא התייבש תוכ"ד (ממה שאני התנסתי...)
אולי במקרה שכבר הכל מקובע זה מעלה, לא?