בידה מטפטף
-
@אלע-ס-גוט כתב בבידה מטפטף:
אפשר לסגור את הברז כל פעם אחרי השימוש
קצת מעצבן
בכל אופן אני הצלחתי לסדר אחד מהם
צדק מי שכתב לבדוק אם-@klonimoos כתב בבידה מטפטף:
יש גומיות נכונות
אני טעיתי והוספתי גומייה אפי' שהיה בצינור עצמו גומייה מובנית
גומייה אחת אוטמת. שתי גומיות כבר לא אוטמות...לגבי הבידה השני אני אמתין למשלוח
-
@mdy כתב בבידה מטפטף:
יש בידה כזו שלא צריך לסגור את ההברז שלא יטפטף
@mdy כתב בבידה מטפטף:
אדרבא אשמח לשמוע
באיזה מחירים בדקת?
-
אמר לי מוכר מאד נחשב בבני ברק שכל הבידות הזולות לא מחזיקות הרבה. יש מוצר אחד מאד טוב עם צינורית מתכת פחות יפה אבל עמיד ויש חלקי חילוף פשוטים
@mdy כתב בבידה מטפטף:
אמר לי מוכר מאד נחשב בבני ברק שכל הבידות הזולות לא מחזיקות הרבה. יש מוצר אחד מאד טוב עם צינורית מתכת פחות יפה אבל עמיד ויש חלקי חילוף פשוטים
תספר לו שאני מכיר מקרוב לפחות 5 בידנים פעילים יותר משנה ואפילו 5 שנים שעובדות יוםי יופי, הכי זולות ממקסטוק.
-
@mdy כתב בבידה מטפטף:
תספר לו שאני מכיר מקרוב לפחות 5 בידנים פעילים יותר משנה ואפילו 5 שנים שעובדות יוםי יופי, הכי זולות ממקסטוק.
@klonimoos כתב בבידה מטפטף:
@mdy כתב בבידה מטפטף:
שלא מטפטפות (כשמורידים מים וכדו') בלי ברז לפני?
-
א א י סימן נושא זה כשאלה
-
א א י סימן נושא זה כנפתר
-
אחרי שסידרתי כאמור את הבידה הראשון
אתמול הגיע ההזמנה מטמו עם הבידה השני
שמתי למשך הלילה טישו לבדוק אם יש נזילה והטישו נשאר יבש
כך שהעניין נפתר ב"ה
תודה לעוזריםרק מה שמוזר בבידה שהזמנתי מטמו שאם אני מבריג את הקצה של ראש הבידה די הדוק הוא משפריץ ומפסיק משפריץ ומפסיק (להבדיל כמו תרועה)
מעניין אם זה תקלה או שכך זה תוכנן -
אחרי שסידרתי כאמור את הבידה הראשון
אתמול הגיע ההזמנה מטמו עם הבידה השני
שמתי למשך הלילה טישו לבדוק אם יש נזילה והטישו נשאר יבש
כך שהעניין נפתר ב"ה
תודה לעוזריםרק מה שמוזר בבידה שהזמנתי מטמו שאם אני מבריג את הקצה של ראש הבידה די הדוק הוא משפריץ ומפסיק משפריץ ומפסיק (להבדיל כמו תרועה)
מעניין אם זה תקלה או שכך זה תוכנן@א-י יש מצב שהגומיה בפנים מתקווצת
-
@א-י יש מצב שהגומיה בפנים מתקווצת
@זוג-ידיים-ימניות לא הבנתי מה התכוונת