ידיות דלתות מתפרקות
-
@משה-מיארה כתב בידיות דלתות מתפרקות:
אם הידית יושבת ישר אז החורים תואמים
זה תלוי איפה נמצא החורים של הידית...
-
אם הידית יושבת ישר אז החורים תואמים
-
@aiib כתב בידיות דלתות מתפרקות:
לא כ"כ הבנתי מה אתה מתכוון.
יש לברגי דוך רק שני חורים בידית, הם שונים מכל השאר שהם לברגים קטנים.@משה-מיארה כתב בידיות דלתות מתפרקות:
יש לברגי דוך רק שני חורים בידית, הם שונים מכל השאר שהם לברגים קטנים
במקרה שלי כל חורי הברגים הם באותו הגודל. אני לא רואה סיבה גם שהם יהיו גדולים יותר כי גם הברגי דוך לא גדולים מדי. (גם בסרטון שהעלו כאן החורים האלו שימשו לברגים קטנים ובהם הוא הכניס ברגי דוך)
אבל אולי באמת אצלי זה לא מתאים? -
יש לברגי דוך רק שני חורים בידית, הם שונים מכל השאר שהם לברגים קטנים
במקרה שלי כל חורי הברגים הם באותו הגודל. אני לא רואה סיבה גם שהם יהיו גדולים יותר כי גם הברגי דוך לא גדולים מדי. (גם בסרטון שהעלו כאן החורים האלו שימשו לברגים קטנים ובהם הוא הכניס ברגי דוך)
אבל אולי באמת אצלי זה לא מתאים?@aiib מוטב יהיה אם יעלה כבודו תמונה של מסגרת הידית, כמנהגו למעלה בצילינדר ובשאר אשכולות.
-
@aiib מוטב יהיה אם יעלה כבודו תמונה של מסגרת הידית, כמנהגו למעלה בצילינדר ובשאר אשכולות.
@יורם-בוסקילה כתב בידיות דלתות מתפרקות:
@aiib מוטב יהיה אם יעלה כבודו תמונה של מסגרת הידית, כמנהגו למעלה בצילינדר ובשאר אשכולות.

-
@משה-מיארה כוונתי הייתה שלא תמיד יש חורים גדולים יותר, אצלי כמו שנראה הכל אותו גודל.
מה שאני לא מבין, זה פתרון שעל פניו נראה כ"כ יעיל כ"כ פשוט, אז למה החברות כולן לא מאמצות אותו? החברה כבר הגיעה פעמיים אלי הביתה לביקור כדי לחזק ידיות בתקופת האחריות, לא שווה לה מראש להשתמש בפתרון כ"כ פשוט וזול? (הברגי דוך כבר נמצאים בערכה שלהם... זה רק מצריך קדיחה בהתקנה או אפילו להביא את הדלת כבר עם קדיחות מהמפעל.
-
@משה-מיארה כוונתי הייתה שלא תמיד יש חורים גדולים יותר, אצלי כמו שנראה הכל אותו גודל.
מה שאני לא מבין, זה פתרון שעל פניו נראה כ"כ יעיל כ"כ פשוט, אז למה החברות כולן לא מאמצות אותו? החברה כבר הגיעה פעמיים אלי הביתה לביקור כדי לחזק ידיות בתקופת האחריות, לא שווה לה מראש להשתמש בפתרון כ"כ פשוט וזול? (הברגי דוך כבר נמצאים בערכה שלהם... זה רק מצריך קדיחה בהתקנה או אפילו להביא את הדלת כבר עם קדיחות מהמפעל.
-